Sorting by

×

Kell egy párt nekem is, ami csak az enyém!

Ha már Orbánnak van két saját pártja egyként, miért ne lehetne nekem is egy? Különbenis, nagy divat mostanában pártot alapítani, közeledik a választás, már itt van a pártalapítás szezonja. (Pálinkás, Szanyi, Volner, Bencsik …)

Nagyon erős ingerenciám van pártot alapítani,

kell valamely igazi, befolyásos, tömeghatásra számító társulatot létrehozni, amely majd 2022-ben fenéken billenti ezt az illiberális, áldemokrata-álkeresztány, azaz alapvetően hazudós népséget, meg az összes többit, például az ellenzéki szövetséget, s a kezembe adja a megbízást, hogy az országot felvirágoztassam, a nemzetet megóvjam minden bajtól. Én azért alapítok pártot, mert én tudom, hogyan kell kormányozni.

Ez a legfontosabb kellék a pártalapításhoz: legyen avatott, a politikai szakmában járatos és bizalmat keltő személy, aki irányítani képes a kusza érdekviszonyok közepette tévelygő népet, a politika iránt érdeklődő csoportokat, és a véleményformáló értelmiséget. Ne beszéljenek, irkáljanak összevissza mindenfélét, hanem támogassanak engem és pártomat! A pártalapításhoz ez a legfontosabb, hogy legyen ilyen személy (vagyis én, az Alapító Atya) a többi majd jön magától.

Kell ugye pénz!

Na majd a bankok adnak, ha jót akarnak. Kell sajtófőnök, aki ismer minden fontos tévést és szerkesztőt, hogy a választó megismerhesse a pártprogramot.(Engem!) Aztán persze tagság is kell, de nem az a mindenbe belekotyogós fajta, hanem rendes, engedelmes, egyetértő, s főleg mozgékony fickók és lánykák, akik szívesen hordják szét kertvárosban is a szórólapokat.

Olyanok legyenek, mint a Fidesz képviselők a parlamentben.

Ott vannak, amikor szavazni kell, s mindig a megfelelő gombot nyomkodják. Gondolkodni nem kell, sőt tilos, arra ott vagyok én, a pártalpító elnök! Mert én kellek a nemzetnek! Tudom! És az sem izgat, hogy hetente születnek új pártok. Pártocskák. Azok csak a választási támogatásért tartják majd a markukat, habár nekik sose lesz 70 egyéni jelöltjük. Úgyhogy nem kapnak majd semmit. De én, Én, ÉN! Az én pártom majd kap! Választók! Szegődjetek hozzám! Én vagyok az egyetlen igaz magyar!

Fidesz

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.