Sorting by

×

Gábor György: ne fitymáljuk (bocsánat!) le, becsüljük meg Orbán őszinte vallomását! Néhány feles után a kocsmában is a legtöbb pasas mindenhez ért….

Nagy nap ez a mai! Hosszú vajúdást követően nemzetet és igaz hazafit formáló tanítás született, miután Orbán Viktor visszafogott szemérmességgel megajándékozta a magyarságot saját férfiideáljával, eddig titokban őrzött férfieszményével. A nőkkel nem sokat vacakolt, elvégre – mint azt az újszülött is pontosan tudja – nőügyekkel nem foglalkozik, s róluk csak annyit mondott, hogy a nőre lehet számítani, ha baj van, legyenek azok az egri nők vagy az olimpiai bajnokaink. Ennyit a nőkről, így is talán méltatlanul sok szót vesztegetett rájuk minden magyar miniszterelnöke.

Ámde a FÉRFI!

Modern korunkban – imigyen a táltosi tudással megáldott magyar miniszterelnök – sok kihívás éri a férfiak világát, a férfias erényeket meg kell becsülni, a fizikumot, a családért való felelősséget, a gondoskodáshoz szükséges lelki és fizikai erőt tisztelni kell, meg a férfiakat hajtó sportteljesítményeket is, s a Tokióban aranyérmes magyar férfi egytől-egyig mind férfi idol.

Az unokáinknak elég rájuk mutatni, s hangsúlyozni, hogy látod, kis butuskám, zabálni való közjószágom, hát így néz ki egy férfi, így mutat az ő fizikuma, ilyen a lelkiereje, így harcol, így küzd, így szereti a családját, s így tesz fel az életéből egy cél érdekében akár tíz évet is. Ezek a férfiak mind nagy szolgálatot tettek a hazának, s az ő segítségükkel talán visszahozható a férfieszmény a magyar életbe.

Szó szerint erre tanította a mai napon népét a nemzet lángelméje, pallérozott géniusza

Szóval így foglalható össze Orbán férfieszménye. Ezt a típust szereti, ezután epekedik, s gondolom, lelki szemeivel ezt a FÉRFIT (értsd: férfiút, aki sokfele bolygott, s hosszan hányódott, aki sok nép városait, s eszejárását kitanulta, s akiről a Múzsának szólnia kell), szóval ezt a FÉRFIÚT látja a fürdőszobai tükörben, kilépve zuhanyfülkéjének fülkemagányából.

Ne fitymáljuk (bocsánat!) le mindezt, becsüljük meg Orbán őszinte vallomását! Néhány feles után a kocsmában is a legtöbb pasas mindenhez ért, s minden tudásának hangot ad, legfeljebb a kutyát sem érdekli a négy feles között megosztott teória.

Itt azonban egy nemzet vezetőjének konfesszióját olvashatjuk, aki egyúttal, nem kimondva ugyan, de messzemenően számítva az őt ismerőkre, picinyt bátortalanul megvallja, hogy

ennek az idolnak még maga sem felel meg teljes egészében, de legalább tudjuk, hogy ha el sosem éri, mégis útban van felé.

Nehogy már az unokáknak

Neumann Jánost, Semmelweis Ignácot, Wigner Jenőt, Bartók Bélát, Gábor Dénest, Moholy-Nagy Lászlót, Kurtág Györgyöt, Szilárd Leót, Szent-Györgyi Albertet, Kazinczy Ferencet, Ligeti Györgyöt, Teller Edét, Schiff Andrást, Bíró Lászlót, Petőfit vagy József Attilát mutogassuk, mert ezek nem férfiidolok, egy nyamvadt olimpiai bronzot sem hoztak össze azzal a fene nagy eszükkel meg tehetségükkel, a válluk szélességéről, az öklük keménységéről, a pillangózó sebességükről vagy vizet aligha fakasztó szerváikról nem is beszélve, így hát magányos pillanataiban, visszavonulva a világ zajától, titokban nem is róluk ábrándozik minden magyarok miniszterelnöke.

S hogy minden magyarok miniszterelnöke rögtön a tettek mezejére lépjen,

rádöbbenvén az egyetem intézményének XXI. századi valós küldetésére, rögvest lekapta uradalma még készülő könyvtárának polcáról azt a könyvet, amely a Mussolini-féle oktatási programot ismerteti, s a nevezetes Gentile-féle iskolareform Mussolini által kiigazított változatára támaszkodva, valamint a GIL (Gioventù Italiana del Littorio – Olasz Fasiszta Ifjúsági Szervezet) mottóját alapul véve („Hinni, engedelmeskedni, harcolni”) ugyancsak a mai napon bejelentette, hogy

az egyetemeken is kötelezővé kell tenni a testnevelést, s csak ebben az esetben kapnák meg a felsőfokú oktatási intézmények a már korábban beígért állami támogatásokat.

Minden magyarok miniszterelnöke tehát olyannyira jót akar az ő egész nemzetének, s efelől még kételyei sincsenek, hogy vállalva akár a visszamenőleges hatályú jogalkotás más helyeken abszurd, ám a hazai földön elfogadottá és természetessé vált gyakorlatát, immár

utólagosan azzal zsarolja az egyetemeket, azaz, szóval, vagyis azt üzeni az átalakításokon diktatórikusan keresztülhajtott, azaz, vagyis az átalakításokon jószándékúan átsegített intézményeknek, hogy lófaszt sem kaptok a korábban beígért pénzekből, ha nem teszitek az egyetemeket egy nagy, össznépi tornateremmé, mert én, Orbán Viktor tévedhetetlenül ebben látom a szebb jövőt.

Legalábbis a magyart

A könyveim között valahol megvan Mao Ce-tung vörös könyvecskéje, s megvan Kadhafi Zöld könyve. Kifejezetten izgat, hogy vajon a szivárvány (hoppá, bocsánat!) mely színét fogja kiválasztani minden magyarok jelenlegi miniszterelnöke rettentő tudásának és nemzetvezetői gondolatainak iránymutató közzétételéhez.

Forrás

Kapcsolódó

 

orbán

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

7 hozzászólás

 • 2021.08.14 - 16:12
  Közvetlen hivatkozás

  Egy elmebeteg barom, a stilusához illik, és nem csodálnám ha meleg lenne ez a zsiros cigány disznó

  Válasz
  • 2021.08.14 - 16:21
   Közvetlen hivatkozás

   Te gina, miután elolvastam mit írnak a 444-es fiúk a zsidó nőkröl, már kíváncsi volnák te hozzájuk vagy a szőkékhez tartozol.
   Bár lényegében teljesen mindegy.
   Na legyen egy szép napod gina.

   Válasz
 • 2021.08.14 - 16:13
  Közvetlen hivatkozás

  Szóval a mi zsidónk a Gábor Gyuri megírta.
  Nem a díszzsidónk, nem, olyanja csak a Fidesznek van, tudjátok a Deutsch.
  Nem, a Gyuri mindannyiunké, és mint általában a zsidók ő is nagyon okos, amihez számára még kocsma meg “néhány feles” sem kell.
  Ó, én már régóta ismerem a Gyuriékat, méghozzá egy hiteless forrásból:
  – Pontosan tíz éve indult el minden idők legjobb magyar weboldala. A Matula Magazin.. A szerkesztőség háromnegyede ma a 444-ben dolgozik
  Bede Márton történelem 2013. október 13.
  1995-2006, 11. évf.#047 Ablak-Zsidó
  Bede – Magyari – Kik ezek a szõrös emberek a vastag pénztárcáikkal? Tényleg Róth Manónak hívták eredetileg Rákosit? Van-e rosszabb egy buta zsidó nõnél? A Matula Magazin egyik legambiciózusabb vállalkozásának keretében bemutatja a köztünk élõ dzsúszokat és jaffákat. Megismerkedünk fizikai jellemzõikkel, lelkükkel, szokásaikkal, örömeikkel és bánataikkal. 5700 év szépen, betûrendben.
  É: Ész – A Matula Magazin kedvenc mondása szerint, “ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos, ha meg hülye, akkor nagyon hülye”. Magyarország legokosabb, legtehetségesebb emberei közt meglehetõsen magas a zsidók aránya, ez azonban nem tudja feledtetni a tényt, hogy nincs borzasztóbban idegesítõ egy hülye zsidónál. A hülye zsidóval ugyanis az a baj, hogy akárcsak az okos zsidó, õ is meg van gyõzõdve önnön zsenialitásáról. Zsidó vagyok, tehát okos vagyok, valami ilyesmi a logikájuk. Ez különösen buta zsidó nõknél tud elképesztõen fájdalmas lenni, egy öntelt, buta, folyamatosan okoskodó hülye zsidó picsa talán magát Kertész Imrét is gyilkolásra késztetné.

  Válasz
 • 2021.08.14 - 17:25
  Közvetlen hivatkozás

  Van egy cikk, amely meglehetősen maró hangnemben íródott. A benne foglaltakkal lehet egyet- és nem egyetérteni. De ha valamit utálok, az az alpári hangnem, a zsidózás, a terelés, gyűlölködés. Szeretném, ha a hozzászólók a témával foglalkoznának, nem egymással, és nem a cikkírók nemével, vallásával, származásával, stb. De a mai Magyarországon ez valószínűleg már csak vágyálom marad.
  Ami a cikk témáját illeti: én utáltam, hogy főiskolásként tesi órákra kellett járnom, nem izzadni, ugrálni akartam, úgy véltem, sportoljon, aki akar, én nem akartam, csak tanulni. Szóval, örülök, hogy nem most járok főiskolára, még ha ez azt is jelenti, hogy már benne vagyok a korban.
  Az ideális férfi szerintem nem a kigyúrt sportember – bár a teljesítményüket értékelem -, hanem a szerető, gondoskodó családapa. Így Orbán is az, mert maximálisan gondoskodik a családjáról. Hehehe.

  Válasz
  • 2021.08.14 - 20:06
   Közvetlen hivatkozás

   Gabókám, a cikk nem egyszerűen ” maró hangnemben íródott”, hanem egy ótvar primitív bunkó kocsmatöltelék szintjén, pont amihez ő Orbánt hasonlítja.
   Na most ha egy :
   Gábor György (filozófus)
   Wikipédia
   2001: Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem, egyetemi adjunktus
   2005: Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem, egyetemi docens
   2009: Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem, egyetemi tanár
   Na most ha egy állítólag magas műveltségű egyén idáig süllyed, akkor ne csodálkozzon, hogy “Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten”.

   Válasz
   • 2021.08.14 - 22:54
    Közvetlen hivatkozás

    Igazad van, hogy megvéded a mindenmagyarok miniszterelnökét! Főleg az érvrendszered előtt vagyok kénytelen fejet hajtani. Hogy a szerző zsidó-e, vagy nem-e zsidó-e, illetve, hogy a cikk alpári, kocsmai szinten íródott.
    A te helyedben fontos érvként megvizsgálnám a szerzö, hozzászóló bőrszínét, nemi identitását is mint legfontosabb tényezőket.

    Válasz
 • 2021.08.15 - 17:30
  Közvetlen hivatkozás

  Újra elolvastam a cikket, és nem találtam benne egyetlen káromkodást sem, viszont találtam számos bonyolult, összetett mondatot, úgyhogy véleményem szerint a cikk nem az ótvar, primitív kocsmatöltelék szintjén íródott. Amit nem lehet elmondani némelyik o…ós, vagy más, orbánmédiás írásról. Hogy megmaradjunk a kulturáltság szintjén: tiszteletben tartom a többi hozzászóló véleményét, még akkor is, ha nem értek velük egyet. Ugyanezt várom el tőlük. Zsidózás, cigányozás, buzizás, személyeskedés, gyalázkodások stb. nélkül.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.