Sorting by

×

Szétsavazták Szijjártót a hozzászólók legújabb bejelentése kapcsán! Szó se róla, mindent megtett érte!

Szijjártó Péter büszkén jelentette, hogy a regnáló kormány Kóka János volt  gazdasági miniszter és pártelnök magánklinikájába nyomott 287 milliós vissza nem térítendő támogatást. A Doktor24 nevű cég a koronavírus hatásainak leküzdésére kapta a közforintokat, ám szolgáltatásait nem TB-alapon végzik. A kommentelőknél kiverte a biztosítékot a hír.

Újabb egészségügyi szolgáltató!

Körülnéztünk, mennyi az annyi….

A Doktor24-hez szinte minden bajával fordulhat a beteg, egy a lényeg: legyen tele a zsebe. Például:

 • félórás szakorvosi vizsgálat: 26.000.-
 • allergia tanácsadás: 28.500.-
 • bőrgyógyászati alapvizsgálat: 28.500.-
 • kardiológiai vizsgálat: 29.800.-
 • félórás online vizit: 22.500.-

A kommentekből….

‘Hmmm…kedves Miniszter Úr! A Tatai Magánklinikanak volt az állami egészsegüggyel szerződése, profi orvosokkal, jóval kevesebb várakozasi idővel egyes műtéteket Tb-re vegeztek, és csak a magankórhazi ellátást kellett kifizetni. Megvette a doktor24 a kórhazat, eltűnt a honlapról ez a lehetőség. Szóval kapnak egy csomó állami lóvét azért, hogy a milliókat kifizetni tudók tudjanak csak hozzájuk menni? Derék dolog.'”

“Hogy a fiatal korosztály mire számíthat pont ma bizonyosodott be nálam. A 16 éves nevelt fiam 3 hónap várakozás után jövőhéten kedden mehetett volna lágyék sérv műtétre Szegedre. Ma lemondták a covid helyzetre és arra hivatkozva hogy kevés a nővér .”

“Látványos amit a kedves kormányunk csinál. Át kényszeríti az embereket a magán szférában. Közben meg van egy globalista adó, tb néven. Ez egy kötelező adó. Ha van munkahely ha nincs fizetni kell. És akkor kap az ember szociális mentesség alóla ha nincs semmi vagyona ez alatt nem egy palotára gondoltam.Így kell aki lebetegszik kisemmizni. Adóval. Ezen aki tud gondolkodjon el érdemes. Fidesz is a globalista rendszer része ahogy a baloldal is.”

“Most komolyan. Kókának parolázik ez a kormány? “A békákat sem kérdezik meg, amikor lecsapolják a mocsarat” – Kóka egyik elhíresült mondása abból az időből, amikor még egy baloldali kormány gazdasági minisztere volt.”

“Egy csomó okos doktor ,egy csomó pénz , gyönyörű intézmény hozzá. Tessenek mondani önök okos doktorok , miért vesznek részt ebben az egész maszkos bálban? Miért nem vetnek véget a hazugság aradatnak?”

“”egészségügyi szolgáltató”?! Egy magánkórházról van szó, amelyben az ellátást csak kevesen tudják finanszírozni! Tudjuk és látjuk, hogy egyre inkább a nagánegészségügy felé akarják terelni a betegeket.., de akkor ehhez teremtsék is azt meg mindenki számára, hogy elérhető legyen = 1/ vagy emeljék meg Európai szintre a fizetéseket + nyugdíjakat + szociális ellátásokat ; 2/ vagy tegyék TB alapon elérhetővé a magánpraxisok egészségügyi ellátását! Vagy talán nem az a cél, hogy minden állampolgár alanyi jogon kapjon tisztességes egészségügyi ellátást ”

“Kóka B+ és még ezek mutogatnak visszafelé. Azok aki 30 éve ott basszák magukat a parlamentben. Már csak 6 hónap és mennek szépensorban börtönbe. Szijjártó meg jobb ha még párszor megfürdik a medencéjében mielőtt elkobozzák tőle.”

“Na tök jó! Januártól az emelt BRUTTÓ 200 ezer forintos minimálbérből biztos mindenki ki tudja ezt használni! Belgyógyászati áttekintő vizsgálat 20 perc =26 000 Ft Már szaladok is! A tb jogviszonyt akkor nem szeretném tovább fizetni! ”

“Természetesen még véletlenül sem közkórház, vagy SZTK, hanem magánkórház.”
“Most legalább már tudom, miért is nem teszi szóvá az ellenzék, hogy az egészségügyi ellátást áttolják a fizetős privát szektorba… Nagyon nincs ez így jól, Miniszter Úr!”

“A TB-t meg minden hónapban befizetjük, de azt nem fogadják el. Röhej mi megy itt. Például egy 400e bruttóra a Társadalombiztosítási járulék (18,5%): 74.000 Ft. Egy évre 888.000 Ft. Ezzel lehet menni a FIDESZES birkáknak is az állami egészségügybe, ahol időpontot kérhetnek az időpontra. Így könnyű Kóka Jancsika!”

Mészáros Lőrinc is ráérzett….

Egészségügyről általában….

Kapcsolódó

szijjártó magánkorház

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Szétsavazták Szijjártót a hozzászólók legújabb bejelentése kapcsán! Szó se róla, mindent megtett érte!

 • 2021.10.29 - 19:04
  Közvetlen hivatkozás

  Lehet, hogy én nem látom jól a dolgot, de ha agyonvernek se értem, hogy az adóforintjainkat mire fel tolják magánintézményekbe? Miért nem az állami intézményekbe teszik ezt a pénzt? Orbán töketlenkedik az eü-s szakdolgozók béremelésével, akik szégyenletes bérért dolgoznak. Az a csoda, hogy még vannak az állami eü-ben dolgozók. Úgy tűnik, orbán elhatározta, hogy tönkreteszi ezt az országot, és nagyon jól halad vele. Ha ez az ember még 4 évig marad, teljesen kiürül az ország. Aki él és mozog, az külföldre fog cuccolni, pont az ilyen aljadék dolgok miatt, mint ez a magánba tolt sokmillió. Vagy pénztáros lölő szállodái, amikre sokmilliárdot vett fel orbán kedvenc strómanja. Ahelyett, hogy az eü-ben bért emeltek volna. Ez egy idióta antikeresztény kormány, akiket mindenképp meneszteni kell

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.