Szijjártó autópályáján mindenki szembe jön, de Ő csak nyomja a gázt! - Az uszítottak pedig teszik a dolgukat: ütnek, köpnek, rúgnak... - Városi Kurír

Sorting by

×

Szijjártó autópályáján mindenki szembe jön, de Ő csak nyomja a gázt! – Az uszítottak pedig teszik a dolgukat: ütnek, köpnek, rúgnak…

Szijjártó Péter, a magyar külügyminiszter nem okos, viszont rettentő párthű ember. Bel- és külföldön egyaránt ellenérzést, sőt tiltakozást váltott ki a pedofiltörvénynek álcázott homofób Fidesz-iromány, ennek ellenére szemellenzőjét magárakapva nyomatja az előre kiadott álságos, kirekesztő párt-érvrendszert. Félreértés ne essék, a pedofilokat a legsúlyosabb büntetés illeti meg! A másságukat felvállalokat pedig a tolerancia. Ez utóbbit kritizálja minden megszólaló.

Hirdetés

A kis Szijjártó a szexuális kérdéseit apunak-anyunak tette fel?

Szijjártó Péter az ATV-ben is megismételte, hogy

a liberális mainstream globális fake news-támadást indított Magyarországgal szemben a pedofilellenes törvény miatt.

A külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, a törvény alapján 18 éves kor alatti gyerekeknek öncélú szexuális tartalmakat megjeleníteni tilos, legyen szó hetero- vagy homoszexuális tartalomról, és ebből nem fognak engedni. A külügyminiszter szerint egyetlen csoportot sem diszkriminál ez a törvény, de ettől teljesen függetlenül zajlik a vita, pedig ők több nyelvre is lefordították.

“A törvénynek két része van, az első rész a legszigorúbb büntetést szab ki a pedofil bűnözőkkel szemben, a második pedig arról rendelkezik, hogy a szülő kizárólagos joga, hogy a 18 év alatti gyerekének a nevelésével kapcsolatos szexuális edukációt elvégezze”

– mondta Szijjártó, hozzátéve, hogy a kérdést a szülőkre kell bízni. Neki van egy

7 és egy 10 éves fia is, és kikéri magának, hogy bármilyen NGO foglalkozzon a felvilágosításukkal.

Szijjártó dönti el, hogy mi jogos és mi nem az?

A külügyminiszter szerint azért nem tudunk erről normálisan vitázni, mert prekoncepciókból indulnak ki, majd elmondta,

nem jogos, hogy sértve és bántva érzik magukat a homoszexuálisok, a törvény nem csak arról szól.

A közelmúlt három hírét ajánlom a külügyér figyelmébe:

1.) Egy hete leköpték Debrecenben a Momentum önkormányzati képviselőjét, Szabó Bencét a nyílt utcán. Szabó eddig nem hozta nyilvánosságra az esetet, de elmondása szerint azért érezte szükségét, mert megtudta, hogy a Fidesz megmondóemberei újabb békemenetet szerveznek. Szabó beszámolója szerint más momentumosokkal együtt épp aláírást gyűjtött Debrecen bevárosában, amikor egy középkorú férfi provokálni kezdte. Először arról beszélt, hogy a momentumos Cseh Katalin “közreműködésével tiltották ki EP-képviselőnket Kínából”, majd azt mondta, hogy a momentumosok támogatják a pedofilokat, majd hozzátette hogy magának Szabónak is

“elég pedofil feje”

van, végül beleköpött az arcába.

Szabó elmondása szerint nem egyedi az eset:

“Egerben felrúgták a Momentum pultját, a Jászságban megütöttek egy képviselőnket, és a választások közeledtével egyre több az ezekhez hasonló cselekmény.”

2.) Vasárnap este Pécsen megvertek (többször megütöttek és megrúgtak) két férfit. A megtámadott orvosok közül mindkettő meleg, egyikük elvesztette az eszméletét. Hogy miért támadtak a két orvosra, a rendőrség vizsgálja. A Háttér Társaság szerint félő, hogy az új törvény miatt több melegellenes támadás lesz. A kormány reakciója erre annyi volt, hogy minden erőszakos cselekedetet törvény büntet.

3.) Leköptek és ököllel ütöttek a stadionban két német orvostanhallgató lányt a “bátorak” (by Mészáros Lőrinc), mert szivárványos zászló volt a náluk lévő sapkán és a karjukra festve, a portugál-francia meccs alatt.

Terelés…

A Fidesz által melegellenessé formált pedofilellenes törvénycsomag a kormány által jól kiszámított hatását csak felerősítette a nyár és ezzel együtt a politikai uborkaszezon, amit tovább fokoz a foci-Eb-re, majd nemsokára az olimpiára forduló figyelem, így

Orbán Viktor kormányfőnek és a Fidesznek egyelőre nem kell foglalkoznia olyan, számukra kínos és népszerűségvesztéssel fenyegető közéleti-politikai témákkal, melyek magyarázatot vagy intézkedést igényelnének.

Csak néhány ezek közül:

  • A kormányzati járványkezelés negatív egészségügyi-gazdasági hatásai.
  • Az oltottak számának stagnálása, az oltási hajlandóság megtorpanása.
  • A Fudan Egyetem tervezett budapesti kampuszát övező botrány és tiltakozás.
  • Az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók tömeges távozásának lehetősége.
  • Az élelmiszerektől az építőanyagokon át mindenhol érzékelhető drágulás.
  • A járvány idején elmaradt műtétek és megnyúlt várólisták ledolgozása.
  • A Matolcsy György jegybankelnök és a kormány közti feszültséghez hasonló belső problémák.
  • A magas infláció és költségvetési hiány, valamint az újra növekvő államadósság.

Amennyiben ez a feltételezés megállja a helyét, akkor a jelenleg Magyarországon regnáló párt előre megfontolt szándékkal veszélyezteti saját polgárainak testi-lelki épségét pár hónap haladékért a kormányzásban.  Ez milyen bütetőkategóriát merít ki? És mennyi a büntetési tétele?

Mi mindannyian, akik maximum a négy fal között hőzöngünk fejcsóválva, mennyire lehetünk biztosak abban, hogy a következő kijelölt utálnivaló nem pont azokkal a paraméterekkel rendelkező csoport lesz, ami ránk van szabva? Ha csak tizedannyira horkannánk fel a törvény- és embertelenség-sorozaton, ami kerítésen belül megtörténik, mint a demokráciájukra büszke országokban teszik, akkor már régen magunk mögött tudhatnánk az Orbán-érának nevezhető éveket!

 

szijjártó

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.