Zsófi államtitkár-helyettes nem szorul arra, hogy megvédjék – majd megvédték. Esetleg nem kellett volna a felnőttek közé lökni, nem?

Rácz Zsófia egyetemista helyettes-államtitkár kinevezése óta a figyelem középpontjában van, hiszen Ő az első fecske, aki tanulmánya közben lett közszolga, így sem végzettsége, sem tapasztalata a “nagy kabáthoz”. Nem csoda, hogy visszautasíthatatlannak tartotta az első fecske szerepét.

Bizony, kemény világ a felnőtteké….

Sűrű a programja a fiatalokért felelős helyettes államtitkárral. Volt focimeccsen, fotózkodott Navracsiccsal, a “Mentor. Barát. Példakép” jelzőkkel illetettel, házról-házra járta a vidéket, hogy kikutassa, miként lehetne a Fideszt vonzóvá tenni a fiatalok körében, amiket nem csak meghallott, de értett is. Szerdán összeakadt Azbej Tristan államtitkárral, minek alkalmából utóbbi úgy érezte, be kell számolnia közösségi oldalán.

“Zsófi nem szorul arra, hogy megvédjék,

a személyes találkozásunk után azonban van egy felismerésem az ellenzéki pártok másodvonalas propagandistáinak álszentségével kapcsolatban.

Észrevettétek, hogy a balliberális nethuszároknak

csak addig fontos a rasszizmus elleni küzdelem, ameddig nem kerül szóba egy kormánypárti politikus vélt vagy valós származása? Azután szalonképessé válik a gyalázkodás.”

“Észrevettétek, hogy addig rettegett mindenki a jobboldali antiszemitizmustól,

ameddig egyértelmű nem lett a magyar és az izraeli kormány jó kapcsolata, és nem nyert bizonyítást, hogy Magyarország a zsidó emberek számára az egyik legbiztonságosabb hely? Azóta simán elférnek a Demokratikus Koalíció-tól a Momentum Mozgalomon át a Jobbik Magyarországért Mozgalomig tartó összellenzéki összeborulásban a vegytiszta antiszemita politikusok.”

“És azt észrevettétek, hogy a nők méltóságának és a megbecsülésének a védelme

csak addig volt fontos, ameddig fel nem tűnt az Orbán-kormányban egyre több tehetséges – ráadásul fiatal – nő? Azóta engedélyezetté váltak a legalpáribb, hímsoviniszta beszólások, mint amilyenek Zsófi kinevezését is övezték.”

Az álszent álarc lehullt,

a hölgy politikustársaim pedig a teljesítményükkel adnak egymás után csattanós választ az ízléstelen módon gúnyolódóknak.

Hajrá Zsófi!”

Egy hozzászólás itt: “Zsófi államtitkár-helyettes nem szorul arra, hogy megvédjék – majd megvédték. Esetleg nem kellett volna a felnőttek közé lökni, nem?

  • Avatar
    2020.01.23 - 12:33
    Közvetlen hivatkozás

    Ha hallgatott volna… A maffia nem azért barátkozik a szélsőjobboldali izraeli kormánnyal, mert nem antiszemita, hanem a szélsőségessége miatt!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük