Meg van oldva a klímavészhelyzet, legalábbis Bayer Zsolt hozzáteszi, ami tőle telik. Megfogadta, hogy ezentúl csak a tévéstúdió udvaráig közlekedik autóval, ott átnyergel egy rollerre. Így humorkodott a HírTV-n futó műsorában a névadó.

Bayer, a “haragos zöld”

Így vezette fel igazi mondandóját, nevezetesen, hogy

- Hirdetés -

mert ebben is szeretném utánozni szeretve tisztelt főpolgármesterünket urunkat…”

Ha valaki lemaradt volna a hatalmas leleplezésről, itt arra utalt a szpíker, hogy egy bődületesen felkészült fotós, akinek az volt a napi feladata, hogy leleplezze Karácsony Gergelyt, lekapta, amint beszállt egy autóba. Horror, hogy mit meg nem enged magának ez az közszolga, nem?

Fekete-Győr sem úszta meg

Innen egy ugrással rátért Fekete-Győr András “önmagában is lehangoló és szomorú” említésére, aki nem átallott Kolozsváron nem a szája íze szerint nyilvánult meg.

Beidézte Gulyás Gergely örökbecsűjét összefoglalásképpen:

“Eddig azt tapasztaltuk meg, hogy a román ügynökök fedésben dolgoztak, ha magyar nemzetiségűek voltak akkor is. Ez egy új jelenség…”

Hozzátette

“Így kell értelmezni a Momentum úgynevezett nemzetpolitikáját, amivel megrpóbálják az országot megetetni. (…) Hogy egy klasszikust idézzek: egy lószart, mama.”

Miután végzett a Momentum-alázással, következett az ellenzék, úgy összességében,

akik hangot adnak annak, hogy elég snassz, hogy Orbán diktátorokkal haverkodik. Megemlítette ellenpéldaként Macront, aki a

libsik nagy szerelme

is ellátogatott Kínába, ami nem mellesleg remek üzleti lépés. Bezzeg, ha Orbán ment volna, akkor aláznák érte rendese – vélte Bayer, amit a beültetett közönség vad fej-le-fel fejmozgással nyugtázott, mint mindent, amit a műsorvezető mondott. Összegzett itt is, nehogy ne értsék szándékai szerint:

A kutya ugat, a karaván halad, hun tevével, hun zöld autóval, hun rollerrel,(…) arról beszélnek amiről akarnak, pont megcsókolhatják a Hátunk végét

Vendég is volt: ezúttal Kovács Zoltán Nemzetközi kommunikációért felelős miniszter

Kovács szerint a 2019-es év diplomáciai rekordév a magyaroknak, mert Orbán a világ összes vezetőjével találkozott.

A “politikai vakok”

Törökországgal mindenkinek beláthatóan azért kell bratyizni a miniszter szerint, mert a menekülthelyzetet nélkülük nem lehet megoldani. Ezért kellene az Uniónak és persze nekünk is

tisztelettel és kellő respekttel viseltetni egy olyan kultúra, egy olyan ország iránt, amely erején felül több millió emberről gondoskodott…

Ha tüntetett Erdogan ellen, aki Ön a hibás!

“… a tüntetés nem csak azért volt felháborító, valójában ez ölte meg Budapestet (…) az ellenzéki sajtó kedvét leli abban, hogy még ezt is ránk próbálja tukmálni. (…) Olyan érzelmi alapokat próbálnak teremteni, amelyben egy: nincs igazuk, kettő: lehetetlenné teszik az értelmes párbeszédet.”

“Legaljasabb, legsunyibb támadás…”

A The New York Times-ben megjelent magyar nyelvű cikkre célzott a műsorvezető.

“Aki azt gondolja, hogy (…) nem határozott céllal irattatott, annak szerintem halvány fogalma sincs semmiről..

-véli Bayer. Kovács szerint

“… a megoldás nem annyira bonyolult, hiszen (…) A New York Times, a Guardien, a Washington Post és más hasonló globalista, liberális, baloldali bárminek is nevezzük felfogású lapok (…) egy politikai forgatókönyv mentén működnek.”

A magyar származású szerző, aki Kovács szerint politikai aktivista,

olyan ember, aki újságírónak hazudva magát egy koncepciót vázol föl, az egyik ilyen ok a magyarországi baloldali liberális oldal megsegítése.

Ebből kiindulva az Orbán-kormányról is elmondható,

hogy csak a fenti társulat segítése okán juttatják oligarcháiknak az uniós forrásokat, hogy kibontakozhassanak, mint ellenlábasok. Mert ugye nem az a gáz, ha írnak valamiről, hanem, ha megcsinálják azt?

Kovács még elmondta, hogy

“iparszerűen feketítik be nem a magyar kormányt, hanem Magyarországot. (…) Nem ért véget a küldetésünk…

Ennek eldöntése a választók kezében van, akik az önkormányzati voksolás alkalmával ezt el is kezdték kinyilvánítani. Kovács nyelvújító Zoltán próbálkozása:

“vérszemkapásra hajlamos ellenzék”

Bayer: arról beszélnek amiről akarnak, pont megcsókolhatják a hátunk végét 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét