Sorting by

×

Hadházy: “Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz”

Mindennek megvan az ára az ilyen ínséges választáselőtti időszakban, van akinek elég pár szem krumpli, akadnak, akiket az ingyen osztogatott lombgyűjtőzsákkal lehet lázba hozni, egyesek beérik egy szelfilehetőséggel az imádott politikussal. Legalábbis ebben bízhat a regnáló., hiszen osztogat boldognak-boldogtalannak.

Vannak extrém ötletek is….

“Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz”

– véli Hadházy Ákos, aki Facebook-oldalán számolt be a Bethlen Gábor Alapkezelő által kiosztott pénzről.

“Gondolom ezért adtak a csakrákat ledes gagyi kristállyal fényterápiás csodakészüléket forgalmazó cégnek hatmillió forintot.”

“A 2016-os beszámolóból azt is megtudhatjuk,

hogy az alap csak magára félmilliárdot költött és azt, hogy nagyon sok támogatásnál leszögezi: semmilyen biztosítékot nem kér. Ha nem hiszi a fényágyat, itt böngészheti a többi tételt. A kormány ezekkel az ajándékokkal próbálja a határon túli honfitársaink szavazatát megvásárolni, és

ezek a pénzek vezetnek az akkora bunkósághoz, hogy a székelyudvarhelyi polgármester nem fogadja a hódmezővásárhelyi polgármestert.

Pedig a határon túliaknak tudnia kell, hogy természetesen az új kormány is fogja támogatni őket. Csak nem átláthatatlanul és nem csak a szavazatokért vagy békemenetes turistabuszokért cserébe.”

 

Hadházy: "Semjén Zsolték szerint színes kristályokkal megvilágított fényágyra van szüksége a határon túli honfitársainknak a megmaradáshoz"

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.