Mocskos egy időszak elé nézünk! Zugló-szerte terjed a Hadházyt mocskoló névtelen tacepao

Bár Kubatov Gábor megígérte, hogy nem vetnek be aljas áskálódást a választási kampányban, de mivel hivatalosan még nem jött el a szigorúan vett kampányidőszak, nyugodt szívvel terjednek a gusztustalanabbnál gusztustalanabb rágalmazások. Zuglóban most éppen Hadházy Ákost ócsárolja egy magát megnevezni nem akaró politikai falragaszaival.

Lassan kifújni látszik az elmúlt hetek csodafegyvere, miszerint a baloldal úgy ahogy van oltásellenes, kell tehát valami új. Lapoztak a skacok, ez lett a soros.

Ki a megrendelő?

Ezeket a szórólapokat terjeszti valaki Zuglóban. A papírokon – törvénytelenül – nem szerepel, hogy ki a kiadó. Remélem, a helyi Fidesz próbál így beavatkozni az előválasztási küzdelembe, a másik lehetőség ugyanis nagyon szomorú lenne

-kezdte közösségi oldala bejegyzését Hadházy Ákos.

fotó: H.Á. facebook oldala

“Mindenesetre az ismeretlen megrendelőnek azt üzenném, hogy ez így nagyon gyenge, a propagandasajtó ennél sokkal cifrább hazugságokkal is próbálkozott már ellenem!

A papírok tartalmával kapcsolatban pár megjegyzés:

1) Ha valaki a pártjában mocskos korrupcióról szerez tudomást és elhallgatja, azt nem lojalitásnak, hanem cinkosságnak hívják.
2) Azt, ha valaki név nélkül küld ilyen cetliket, azt ócska gyávaságnak hívják.
3) A trafikügynél csak két választásom volt: vagy a pártomat árulom el, vagy a hazámat és a magyar embereket. Természetes, hogy az elsőt választottam.
4) Az LMP-t nem árultam el, hanem a pártok közötti együttműködésért küzdöttem 2018-ban, ezért az etikai bizottság ki akart zárni – ezt nem vártam meg.
5) Szerencsére ma már az LMP is rájött, hogy szükséges az együttműködés. Ezért van előválasztás. Az előválasztás, a vele járó verseny és viták ellenére jó dolog, hiszen remélhetőleg minden körzetben több jelöltből lehet megtalálni a legjobbat, aki majd egyedüli ellenzékiként indul a Fidesz ellen.
6) A zuglói szocialista jelöltnek javaslom, hogy ha nem ő küldi alapokat (nagyon remélem, hogy nem ő az), akkor forduljon az előválasztást felügyelő bizottsághoz!

Én elkötelezett vagyok amellett, hogy 2022-ben legyőzzük a Fideszt

Sőt, ennél többet is szeretnék: VALÓDI VÁLTOZÁST!

Nem csak lecserélni akarjuk a fideszeseket, beleülni a székükbe, hanem az egész rendszert akarjuk leváltani, új politikai kultúrát teremteni!

Ez egyebek mellett azt is jelenti, hogy elutasítjuk az ilyen módszereket, azokat pedig, akik mégis alkalmazzák, eltanácsoljuk a közélettől.”

A hét kiszemeltje kétség kívül Karácsony Gergely volt

Ne feledjük, ma vasárnap van, holnap gőzerővel indul új bevetésre a troll-hadsereg, A célpont feltehetően a Dobrev-Gyurcsány páros mellett az összes miniszterelnök-jelöltségre bejelentkezett lesz.

 

hadházy

3 hozzászólás

 • 2021.05.17 - 16:15
  Közvetlen hivatkozás

  Azt a szemét fideszes mocskot aki ilyet terjeszt börtönbe küldeni, ez a fidesz és alja bandája, ezzel csak még nagyobb tábort talál Hadházy, pech a fidesz patkányoknak, ennyit tudnak csak, primitiv panelproli népség, OV ról meg a retkes , erkölcstelen, meleg ,szexelő bandájáról akkor mit kellene plakátozni emberek????

  Válasz
 • 2021.05.17 - 16:38
  Közvetlen hivatkozás

  Az előválasztásig még van pár hónap, nem hiszem, hogy hónapokon keresztül plakátolgatnak majd. Addig nagy ívben lesz…ni az egészet. Nem hiszem, hogy bárkit, aki követte HÁ ténykedését, befolyásolna ez a mocsok. Sajnálom azokat, akik csinálják, valahol azt olvastam, a gyűlölet, a gyűlölködés gyomorfekélyt és rákot is okozhat. Ja, és szív- és érrendszeri panaszokat.

  Válasz
 • Visszajelzés: Papír van róla: közös volt a Fidesz-MSZP lenyúlás - Hadházy: ezért muszáj Zuglóban elindulnom! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük