Újabb “elfogott levél”, ezúttal a kínai vakcina, kontra “ez van és pont” témakörből

Az ATV Híradó birtokába került egy levél, amit a Pest Megyei Oltási Munkacsoport vezetője szignózott, és a Pest megyei háziorvosok kaptak meg csütörtökön. Február utolsó hetében eszerint a Szputnyik és Moderna vakcinákkal nem, a kínaival azonban olthatnak a szakemberek, amiből megyei szinten csaknem 28 ezer oltóanyagot kapnak majd.

Müller Cecília az operatív törzs tájékoztatóján pénteken jelentette be ,

hogy az NNK megvizsgálta a kínai vakcinát, az összes dokumentációját, leírását és megfelelt a független hatósági laboratórium hazai követelményeinek. Ez azt igazolja, hogy a gyártói minősítésnek megfelelt a hatóság általi vizsgálat is.

Erről tájékoztatták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetet (OGYEI), mert Magyarországon ez a hatóság engedélyezi a vakcinák felhasználhatóságát. Ha ők is engedélyezik, akkor elkezdhetnek vele oltani hazánkban – mondta Müller.

A kínai vakcinával való oltásról szóló levél- amelyet cikkben változtatás nélkül közlünk- csütörtöki, azaz február 18-ai keltezésű:

Forrás

kibertámadás

3 hozzászólás

 • 2021.02.19 - 20:08
  Közvetlen hivatkozás

  Nem szabad ennek a beteg Viktornak sem alávalóinak egy szavát sem hinni, és a nép a kisérleti nyúl– undoritó beteg önimádó hitler stilusú kis varangy–el kell taposni és az x et nem rájuk tenni //

  Válasz
 • 2021.02.20 - 00:42
  Közvetlen hivatkozás

  Nem elhinni egy szavat sem! Kik voltak azok a fuggetlen bevizsgalok, akiket nem emlit a levelben? Egy orvosnak joga van ezt tudni, (hiszen ok ismerik a felettuk allo felugyeleti- es egyeb szervezeteket, igy el tudjak donteni azt is, hogy melyik a szakmai, es melyik all csak Bolinto Janosokbol, akiket a fidesz fizet. Erdekes modon eddig meg a vakcina leirasanak a meglete is problema volt, egyesek szerint mar decemberben az orszagban volt, masok szerint semmi nem jott a vakcinaval, – akkor mi alapjan is vizsgaltak be az anyagot? Hiteles szakmai forditas megvolt? ENNYI IDO ALATT????
  Minden szavuk hazugsag es a dolgok elkenese, felelosseg elutasitasa.

  Válasz
 • Visszajelzés: A kínai vakcinát választja? Ezek a mellékhatások várhatók! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük