Kövér kezdeményezte, Orbán felterjesztette, Áder adományozta és Semjén átadta - és mi mind megettük? - Városi Kurír

Sorting by

×

Kövér kezdeményezte, Orbán felterjesztette, Áder adományozta és Semjén átadta – és mi mind megettük?

A magyar-kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany Érdemkeresztet adott át Frank Liu Chi-Jennek, a Pápai Hús Kft. tulajdonosának, a Chi Fu Investment Holdings Group cégcsoport elnök-vezérigazgatójának kedden Budapesten, számolt be róla az MTI.

Hirdetés

Kövér László kezdeményezte a kitüntetést, Orbán Viktor felterjesztette, Áder János köztársasági elnök adományozta, és Semjén Zsolt átadta a magas rangú állami kitüntetést Frank Liunak.

A megmentő

2016 őszén a több mint százéves iparági múltra visszatekintő patinás pápai húsüzem majdben csődbe ment, Frank Liu azonban megmentette a céget, gazdaságilag talpra állította.

Pöttyet árnyalja a képet,

hogy 2020-ban a cég 55 új gépet és berendezést vásárolt, ezzel automatizálták és gyorsították a csomagolást, a termékek töltését, a hőkezelést, a szeletelést és a pépesítést. A beruházás eredményeként idén sonkából és füstölt árukból 30 százalékkal, szalonnából 20 százalékkal nő a termelés, 2021-ben és 2022-ben pedig további évi 10 százalékkal termelnek majd többet. és most figyeljenek:

A fejlesztésre fordított 2 milliárd forintból 750 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás!

varosikurir 205248808 391315588967378 7559140198208334734 n

Maszkot kaptunk, hej!

A kormány nevében külön köszönetet mondott Semjén Zsolt, mert Frank Liunak, mert a világjárvány kitörése óta 21 millió egészségügyi védőmaszkot adományozott Magyarországnak és a külhoni magyar közösségeknek.

Az üzletember elmondta, amit tett, azért tette, mert úgy érzi, hogy

a magyarság egy sikerre ítélt nép, mivel minden tragikus történelmi csapás vagy egyéb nehézség ellenére, a magyarok mindig talpra tudnak állni.

Ahogy fogalmazott:

“Ez egy nagyon vonzó magyar képesség, én pedig különösen szerencsés vagyok, hogy egy magyar talpra állási időszakban válhattam az önök polgártársává”

– mondta Frank Liu, miután átvette a Magyar Arany Érdemkeresztet .

Háttér

Magyar Érdemkeresztet az kapja, aki

A Magyar Érdemrend és Magyar Érdemkereszt a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál, magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt adományozható. Az érdemrendeknek és az érdemkereszteknek polgári (zöld) és katonai (piros) tagozatuk van.

Plecsni adok-kapok

Kapcsolódó

 

semjén

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.06.23 - 18:02
  Közvetlen hivatkozás

  Mint mondá a kínai úr: “a magyarság egy sikerre ítélt nép”, és ez olyannyira igaz, hogy a nagy Kínát többszörösen is szponzoráljuk, úgymint Belgrád-Budapest vasút kínai érdekből, magyar pénzből, Fudan egyetem magyar pénzből, a magyar diákváros helyén és most ez is. Hajrá magyarok!

  Válasz
 • 2021.06.23 - 18:51
  Közvetlen hivatkozás

  Van itt minden, ajándékozások, kitüntetések, pénzszórás, csak a népnek kutyacsont jut, aljas banda , tünjetek a jó büdös fenébe,

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.