Csillagjegyek

Ennyiszer lehetsz igazán szerelmes az életedben a csillagjegyed szerint – Te leszel még, vagy már elszórtad a zsetonokat?

Ennyiszer lehetsz igazán szerelmes az életedben a horoszkóp szerint - Leszel még, vagy már elszórtad a zsetonokat?
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bak

Bak jegyűként nagyon nehezen mutatod meg az érzéseidet, óvatos és megfontolt típus vagy. Nem véletlen, hogy igazán szerelmes mindössze kétszer leszel az életedben. Fontos a nyugalom, a stabilitás, ezért amikor a párodra találsz, hosszú ideig kitartasz mellette.

…ne csüggedj, olvasd a szerdai lehetőségeidet…..

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként háromszor lehetsz az életedben igazán szerelmes, amibe pedig beleszámítanak a szeretők is, akikkel megcsaltad a párodat. Az is biztos, te olyan tökéletes partnert keresel, aki egyben a társad és a legjobb barátod is.

…ne csüggedj, olvasd a szerdai lehetőségeidet…..

Még akkor is, ha úgy érzi, túlteng önben az energia, mindenképpen igyekezzen inkább a pihenésre, mint a pluszmunkára törekedni, amikor végez a nap legfontosabb teendőivel, ugyanis, a szervezetének szüksége lehet egy kis feltöltődésre, még, ha ezt most nem is érzi. Nem kell mindig száz százalékon pörögnie az embernek, higgye el, s próbálja meg legyőzni, néha túlzó maximalizmusát!

Halak

Halak jegyűként a valódi szerelmet keresed az egész életedben. Amikor valóban rátalálsz a lelki társadra, soha többé nem engeded őt el. Lehetnek párjaid, lehetsz szerelmes is, de igazi és mély szerelmet az életedben csak egyszer élsz át.

…ne csüggedj, olvasd a szerdai lehetőségeidet…..

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önből, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Rák

Rák jegyűként valójában csupán kétszer akadsz fel a szerelem hálójában. Ha nagyot csalódtál az első igaz szerelemben, akkor szinte biztosan nagyon hosszú időre lesz szükséged ahhoz, hogy újra bizalmat szavazz, és ismét képes légy igazán és szívből szeretni.

…ne csüggedj, olvasd a szerdai lehetőségeidet…..

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ma képzelete és kreativitása igen magas szinten működhet, amit érdemes lenne kihasználnia. Maradjon otthon, vagy mielőbb letudva a napi kötelezőket, vonuljon el egy félreeső helyre, ahol zavartalanul alkothat, ugyanis ma valami nagyon-nagy dolog is kisülhet abból, ami a fejében jár!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!