Gyurcsány most tényleg berágott: "...van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt..." - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyurcsány most tényleg berágott: “…van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt…”

Gyurcsány Ferenc kiakadt a kormányra: “elképesztően erkölcstelen ez a helyzet (…) Van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt” – írta meg véleményét Facebook-oldalán a DK politikusa.

Hirdetés

Gyurcsány szerint ukrán állampolgárok jelentkeznek be hamis nyilatkozatot téve határmenti magyar településekre, és így az ukránhoz képest nagyobb nyugdíjhoz jutnak.

“A csalás három királysága.

Van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt. Három éve talán mi forgattunk először filmet az ukrán határszélen tomboló nyugdijbiszniszről.

Fogalmazzunk itt is pontosabban: nyugdíjcsalásról.

Akkor azt a filmet több mint egymillió ember nézte meg. Most a Partizán forgatott egy remek filmet. A helyzet ezek szerint semmit nem változott.

Ukrán állampolgárok tömegesen jelentkeznek be névlegesen, csalárd szándékkal, hamis nyilatkozatot téve határmenti magyar településekre, és így az ukránhoz képest hatalmas nyugdíjat markolnak fel.

Nem egyszer hamis ukrán papírokat is használnak végzettségüket, korábbi munkahelyüket igazolva.”

Miért megy ez még mindig, ha mindenki tud róla?

Mert ez a Fidesz érdeke. Mert cserébe ezek a “nyugdíjasok” választási időszakban hálásak. A Fidesz jelöltjére szavazva tartják hatalomban a kormánypárt helyi embereit azok, akik egy percet se élnek valójában ezekben a falvakban, csak oda jelentkeznek be a nyugdíjért. Kéz kezet mos.

És nyilván tudjuk, hogy mit szólnak a 200 ezres nyugdíjhoz azok a helyiek, akik gürcölnek naponta fillérekért. Elképesztően erkölcstelen ez a helyzet.

Egy erkölcstelen kormány erkölcstelen hatalmi manipulációja. Erre telik tőlük.

Ideje véget vetni ennek az ukrán nyugdíjbiznisznek. Mielőbb.”

2018-as felvétel:

 

gyurcsány

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.05.07 - 21:00
  Közvetlen hivatkozás

  Meg kell büntetni a polgármestert a jegyzőt , akikmegengedik ezt a pofátlan pénzlopást !

  Válasz
 • 2021.05.07 - 21:23
  Közvetlen hivatkozás

  Mélyen tisztelt elnök úr!!
  Medig lesz még csak pofázás,haszna vehetetlen szemre hányás,azoknak akik csak hazudnak,?a többit tudja.Romániában kevesebbért lőttek agyon arra érdemeseket,maguk mire várnak?? MIÉRT NEM ZAVARJÁK MÁR EL???Vagy tesznek kellő lépéseket mert ezekről le pereg minden. Ezeknek hiába mondják az igazat,ők akkor is támadnak.Jól van ez igy???
  Elnézését kérem a felindult hangnemért,

  Válasz
 • 2021.05.08 - 21:41
  Közvetlen hivatkozás

  Életfogytig tartó börtön, teljes vagyonelkobzás mindenkinek aki részese volt ennek a gazember kormánynak, kezdve Orbánnal.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.