Ez nem Orbán-Szijjártó fricska, ne háborogjanak az urak! - Szivárványszínű lesz az Eb-döntőn a labdahordó kisautó - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez nem Orbán-Szijjártó fricska, ne háborogjanak az urak! – Szivárványszínű lesz az Eb-döntőn a labdahordó kisautó

Mielőtt még újabb dörgedelmes posztírásba kezdene bármelyik kormány-megszálott, a hírnek semmi köze hozzájuk, ahogy arra sem válasz, ahogy sikerült az Európa Bajnokságon is egyedülállóként lejáratnia minket, magyarokat felkent kormányunknak. Pedig a nemzeti 11 mindent megtett, ami tőlük telt, a kár csak az, hogy a regnáló is odatette magát – tőle telhetően.

Hirdetés

Ez tényleg nem politika, ez foci és emberség

Az egyenlőség jegyében szivárványszínű lesz a foci-Eb közönségkedvenc labdahordozó kisautója a vasárnapi döntőn

-szúrta ki a Twitteren az Indy100. A Tiny Football Car oldalára már egy fotó is felkerült, amin a Wembley Stadion gyepén látható a távirányítású kisautó az Európa-bajnokság hivatalos labdáinak társaságában.

A bejegyzésben azt írja a kisautó nevében posztoló oldal:

“Nagyon izgatott vagyok a vasárnapi döntő miatt, különösen mióta felpróbáltam az új mezemet! Szeretitek?”

A kiskocsi követői többnyire pozitívan fogadták a mozgékony járgány új külsejét

Sokak szerint ez egy fontos lépés a helyes irányba. Egy kommentelő szerint

Hirdetés

a kisautó egyenesen többet tesz a melegek elfogadásáért, mint az összes többi multinacionális nagyvállalat.

A viccesebbek közül akadt olyan, aki szerint a labdahordozó autónál már biztosan többet lesz a labda, mint amennyit majd a vasárnap este kilenckor kezdődő meccsen az angoloknál. De a legtöbben azon poénkodtak, hogy akkor ez most egy coming out volt a kisautó részéről. A távirányítású kisautó először az Eb nyitómeccsén bukkant fel, ahol rögtön ellopta a showt a török és az olasz válogatott elől. Olaszország mindenesetre akár jó előjelnek is tekintheti a Volkswagen promóciójának újbóli felbukkanását, mert az első meccsen 3:0-ra győztek a török válogatott ellen.

Forrás

 

eb

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.