Kerítésen innenKiemelt hírek

Napi abszurd: ide jutottunk mi, normális felnőttek. A nemnormálisak meg zavartalanul vadászgatnak a darkweben

Botrány egy sumákban becsempészett mondat körül - A MAZSIHISZ kikéri magának!

Tiszta őrület! Amióta nem lehet biztos az ember abban, hogy nem kiáltják-e ki a meetoo nevében szexuális ragadozónak azért, mert megdicséri egy kollégája új ruháját, vagy nem lesz-e pedofilként megbélyegzett, ha egy helyes gyerekre rámosolyog az utcán, esetleg bűncselekménnyel vádolt, ha a regnáló kormánynak nem tetsző könyvből idéz kiskorúak füle hallatára, megőrülni látszik a világunk. Fokozottan így van ez abban az esetben, ha az ember normális tanerő Orbán Magyarországán.

A történet 2021-ben játszódik, Európa közepén: Magyarországon

A “dilemmázó” egy budapesti iskolatitkár, aki hosszú évekig minden esetben pontosan tudta, mit kell tennie és tette is nagy hozzáértéssel, ám a mai napon elbizonytalanodott:

“Komoly dilemmával szembesültem tegnap.

Délután volt, lassan közeledett a munkaidőm vége, amikor megjelent az ajtóban két 8 év körüli kisfiú. Egyikük, – szemmel láthatóan a vezéregyéniség kettőjük között, mivel a másikuk, kínai lévén nem annyira otthonos a magyar nyelvterületen – harsányan adta tudtomra, a barátját baleset érte, azonnal részesítsem elsősegélyben!

Ezalatt a másik már gyűrte (volna) fel a nadrágszárát, hogy meg tudja mutatni a térdén lévő sebesülést, de divatosan szűkszárú nadrágja nem volt együttműködő. Én elővettem a Betadint, kötszert, majd megtekintettem a nadrággal vívott heroikus küzdelmet, mert az inkriminált területet még nem láthattam.

Gyakorlatias, két gyereket több-kevesebb sikerrel felnevelt élemedettkorúként már mondtam volna is, próbálkozzunk felülről, a nadrág letolásával, amikor még idejében megszólalt bennem a vészcsengő: hát hogy mondhatnám én egy gyereknek a mai világban, hogy tolja le a nadrágját!?

Szerencsére másikuk ösztönösen ráérzett a problémámra, már mondta is,

adjam oda a betadinos vattát és a ragtapaszt, ő majd a fiúvécében ellátja a barátját.

Ide jutottunk mi, normális felnőttek. A nemnormálisak meg zavartalanul vadászgatnak a darkweben.”

Hogy jutottunk idáig?

Már több mint három éve tisztogatnak a világban a MeeToo lovagok. Tévedés ne essék, többnyire igazuk van, de közel sem mindig. Péterfy Gergely, a kiváló író közösségi oldalán minden eddiginél pontosabban fogalmazta meg, mikor válik zaklatássá egy egyébként akár elfogadható közeledés:

“Egyezzünk meg valamiben: női feneket fogni jó. Jó a férfinak, jó a nőnek, jó a fenéknek, jó a tenyérnek. A női fenéktől szebb és jobb hely a világ – ebben nincs vita. Mindez azonban csak akkor van így, ha az a fenék – és pláne ha az a nő is – akarja, hogy megfogják. Mert ha nem akarja, akkor a világ ettől a fogástól nem szebb és jobb, hanem gusztustalanabb, undorítóbb és ellenszenvesebb hely lesz. Ennyi.”

És valóban ez a lényeg: a kölcsönösség.

Ezt is megértük! Már nem csak passzívan gyűlöljük, akiket a kormánypropaganda aktuálisan erre jelöl, nem, mi magunk gyártjuk a csapból is folyó hülyítés következményét: feljelentünk, bemószerolunk, besúgunk, kinek melyik jelző tetszik. Persze csak az vegye magára, akit illet, de az Hofi Géza örök érvényűjével élve

“öltözködjön már fel”!

“Botrány” 2021 Magyarországán

A Váconline-n jelent meg csütörtökön a cikk, ami felháborodva tudatta, hogy

“Elérte a Dunakanyart az LMBTQ propaganda egy könyvtár gyermekpolcán”

Azt írták

Az LMBTQ propaganda a nagyvárosok után immár elérte a vidék Magyarországát is, sőt sajnálatosan nem csak a váci városházi kulturális és politikai agitációban, hanem a Dunakanyar egyik települését is: a botrányos tartalmú Meseország mindenkié mesekönyvnek maszkírozott propagandakiadvány egy kiemelt helyen, szabadon kint volt az egyik települési könyvtár könyvespolcán.

“…a feljelentők és besúgók dohos pinceászka-világa…”

A polgármester szerint nagy öröm, hogy működik városában a besúgóhálózat:

„örülök annak, hogy olvasóink éles szemmel észrevették a könyvet és feljelentést tettek a Kormányhivatalnál. Onnan kaptam magam is az észrevételt, természetesen a törvényeket mindenkinek be kell tartani, mi is betartjuk. Így ilyen tartalmú könyv a törvény erejénél fogva nem kerülhet ki.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ahogy megkapta a III/III-as anyagra hajazó feljelentést, személyesen átment a könyvtárba, és megbeszélte a könyvtárossal, hogy mivel a könyvtár az iskola közelében van, így törvény is tiltja, hogy az ilyen típusú, LMBTQ-, szerinte is káros tartalmú könyvek szabadpolcon lehessenek…..

A világsikerű könyv címét kicsit kiforgatva tehát: Orbániában a helyzet változatlan.

 

Napi abszurd: ide jutottunk mi, normális felnőttek. A nemnormálisak meg zavartalanul vadászgatnak a darkweben

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

  1. Akkor lássunk egy hasonló példát a liberalizmus világából.

    https://youtu.be/Zh3Yz3PiXZw
    (van magyar felirat)

Szólj hozzá!