Nemváltó ovisok!?

Nem szokásunk az oldalon országos politikai kérdésekről bejegyzést publikálni. Ez alól a város életét valamiképpen befolyásoló ügyek jelenteknek kivételt. Úgy érezzük a mai nap bejelentett „gyermekvédelmi” népszavazás ilyen eset. Röviden összefoglaljuk a véleményünket, amit akkor is így gondolnánk ha az országot éppenséggel Vogon bürokraták vezetnék – írta a Gárdonyi Közlöny, mely oldalt arról ismerhet az olvasó, hogy keményen kiáll a Velencei-tó környéke, az ott élők és az nyaralók  érdekeiért.

Lássuk a kérdéseket:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?,
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?,
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?,
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?,
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

A kérdésekre mindegyikére a válasz csak egy lehet: nem!

Amennyiben a Nemzeti Választási Bizottság hitelesíti a kérdéseket és valóban kiírják a népszavazást, a Gárdonyi Közlöny szerkesztői egyöntetűen úgy gondolják, részt vesznek majd rajta és nemmel fognak szavazni.

Feltéve, ha

bemutatnak akár csak egy nyilatkozatot vagy írásos bizonyítékot, amelyben arról tájékozódhatok, hogy az EU bármely apparátusa, vagy képviselője Magyarországon óvodások és iskolások számára korlátlan szexuális és a nem megváltoztatására irányuló médiatartalmakat szeretne bemutatni. Amennyiben bebizonyítják, hogy bárki is nem átalakító kezeléseket akar népszerűsíteni gyerekek számára az ország közintézményben, már megyünk is szavazni!

Addig is fenntartjuk az álláspontunkat, hogy

ezek a kérdések a mai Magyarországon nincsenek hatással a senki hétköznapjára sem. Ilyen jellegű félelme a mai napig senkinek sem lehetett.

Magunk sem attól féltjük a gyerekeinket, hogy a gonosz EU nemátalakító műtétet fog rájuk erőszakolni! Legtöbbjük ugyan már általános iskolás, de egyikük sem hisz már rég az ilyen mesékben.

Attól féltjük a gyerekeinket, hogy felnőttként majd lehallgatják őket, ha más véleményük lesz a világról, mint a ország kormányának

  • Hogy nem lesz jó munkájuk, hogy nem lesz részük megfelelő állami oktatásban vagy egészségügyi ellátásban.
  • Attól, hogy a klímaválság miatt egy elsivatagosodott Velencei-tó mellett fognak élni, vagy hogy diákként, majd pályakezdőként nem lesz miből kifizetniük a lakhatásukat!

Véleményünk szerint, ma nem arról kellene beszélni, hogy legyen-e nemváltoztató műtét iskolások, óvodások számára,

az igazi hétköznapok húsbavágó gondja a fentiek mellett az, hogy emelkedik az alapvető élelmiszerek és a benzin ára, nő az infláció, egyre kevesebbet ér a fizetésünk.

Ha ezekben a kérdésekben lenne népszavazás, már a szavazóhelység ajtaján dörömbölnénk, hogy elmondhassuk a véleményünket. De megelégednénk egy konzultációval is.

Külön érdekel majd Tóth István polgármester véleménye az ügyben

Ő a városunk szabad tópartjainak védelme érdekében indított helyi népszavazás ellen foglalt állást tavaly ősszel. Azt kérte a gárdonyiaktól ne támogassák azt a kezdeményezést. Kíváncsian várjuk, ezúttal majd bátorítja-e a lakosságot a részvételre?

A Vogon bürokratákról bővebben:

Forrás és fotó

Jocó bácsi bejegyzése a témában:

Balatoni József -Jocó bácsi- gyakorló történelemtanár, író.

“Tanárként teljes jogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy pályafutásom alatt soha senki nem jött be az iskolába, hogy bármilyen szexuális irányultságot propagáljon. Ahogy az sem fordult elő soha, hogy valaki nemváltoztatást népszerűsített volna gyerekek között. Ahogy az sem fordult elő soha, hogy egy gyerek nemváltoztatást szeretett volna.

Soha. Senki. Tényleg.

A tájékozottság hatalom. A tájékozatlanság bűn. Az ellenségkép gyártás pedig egyértelműen gonoszság.

Ha egyetértesz tanárként, szülőként, kommentelj, hogy te sem tapasztaltál ilyet. Viszont akkor is kommentelj, ha élőben tapasztaltál ilyet bárhol. Tényleg.”

Érdemes végigbogarászni a kommenteket, a cikk írásakor 608 hozzászólás volt, amiben véletlenül sem fordult elő olyan bejegyzés, amit a kormánypropaganda állít!

 

nemváltó

3 thoughts on “Nemváltó ovisok!?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük