BlogbazárGyorshír

Ötöske, az übermacsó

bayer: budapest helyett brüsszel lesz a főváros

Ötöske egy egészségtelenül elhízott, ám önmagát übermacsónak képzelő egyén. Évek óta másra sem képes, csak köpködi a száján a kutyasz*r szavakat.

Az ő kultúrharcának lényege,

hogy a legótvarosabb, legbüdösebb kocsmának érezzük a saját hazánkat, mert agyarral tolja a verbál fikát mindenkire, aki sem belőle, sem más mocskos szájú, uborkafára kapaszkodottból nem kér. Hatalom szolga volt is, marad is. Tespedt, tapló, troll, jól tartott hergelő.

Lelki és szellemi terrorista, aki tudja, mostanság játszhatja a kakast premier plánban. Övék a hatalom, hát teheti. És teszi. Ám a dicsőség sosem lesz kiváltsága, mert kutyasz*rozásért még nem osztott babérkoszorút a történelem.

Bánom is én, élje ki csak perverz álmait a nyilvánosság előtt.

Elmúlik. Mutassa csak, hogy mindenről és mindenkiről csak péniszek és ülepek jutnak eszébe, meg valakinek az anyja meg az ugara. De azért azt ne gondolja ez a kitinpáncél nyelvű ötöske, hogy őt nem lehet elküldeni a zivatarosba. Mert el lehet. Vagy legitimálva van, hogy “kereszténydemokrata országunk” egyik szimbólikus alakja egy testnedvekről, szexuális aktusokról, segédeszközökről monológizáló böhöm? Ilyen ” keresztényekre” épül a zország? Nem pártpolitizálok, sehányacska így nem vagyok. Közöm nincsen hozzá, ki kivel kavar a politikai körmagyarban.

Én csak egy vagyok, és erről a baszogatós inzultációról velem még nem nemzeti konzultált senki.

Ötöske kevésbé szofisztikált eredetijét meghagyom neki pálinkaszagú népetetőjében. Nézd el nép! Saját lelkivilágom ilyen suttyóval nem k*rom el. Olyan ő mint az éhes disznó, ami makkal álmodik. Nyelvével tülekszik ura valagába, G-pontos numero unoként szarva közt a tőgyit keresi. Nem túlórázik, 0-24-ben vetít. Kikapcsolhatjuk.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nem egy Petőfi Sándor, nem is Arany ( naná majd walesi bárdok), ezért elhiszem neki, vibrátor számára bármilyen forradalom. Lövetne is a magyar népre, ha érdeke úgy kívánná. Nem titkolja, eljátszik a gondolattal. Pedig szado-mazot a sajátjával kellene. Megvan hozzá a kuplerája.

About Author

Szólj hozzá!