Budapesti hétköznapokKék fény

Többen megsérültek egy XVIII. kerületi balesetben

baleset

Busz és személyautó ütközött Budapest XVIII. kerületében szerda délután, a mentők tizenhat sérültet vittek kórházba.

Egy ember meghalt a 76-os főúton Zalacsánynál

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a karambol az Üllői út és a Szarvas csárda tér kereszteződésében történt. A sérültek ellátása és a műszaki mentés folyik.

A rendőrök az Üllői utat a Petőfi utca és a Garay utca között lezárták, a járműveket a párhuzamos utcákra terelik – írták a police.hu-n.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: nyolc mentőegységet riasztottak a helyszínre. Összesen tizenhat sérültet vittek kórházba: egyikük súlyos, további tizenöt ember könnyebb sérülést szenvedett.

baleset
Összeroncsolódott személyautók a 76-os főúton, Zalacsánynál, ahol a két gépjármű összeütközött 2022. augusztus 10-én. A balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek. Fotó: MTI/Varga György

Ismét járható a 76-os főút Zalacsány térségében, ahol korábban egy ember meghalt, hárman pedig megsérültek egy balesetben

A főút 31-es kilométerénél két autó frontálisan összeütközött szerda délután, az útszakaszt egy időre teljesen lezárták. 

A balesetben egy 49 éves nő a helyszínen meghalt, hárman megsérültek.

A zaol.hu információi szerint az összeroncsolódott járművekből kiemelt három sérült súlyos állapotban került kórházba, kettőt közülük mentőhelikopter szállított el a helyszínről.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás: MTI

Friss híreink

About Author

Szólj hozzá!