KultúraBudapesti hétköznapok

A Szabadtéri Színpadon jubileumi Fenyő koncert, a Dunán tűzijáték, a Margitszigeten handbike

Fenyő

Nincs mese, az “örökzöd” Fenyő Miklós ezt is elintézte. A szombati koncerttel egyidőbe lesz az ünnepi tűzijáték és egy éjszakai futóverseny is a Margitszigeten át.

Fenyő Miklós két jubileumot is köszönt Pábijubileum 75/25 című teltházas koncertjével a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

A 75. születésnapját és a 25. margitszigeti koncertjét ezúttal tűzijáték is kíséri, azaz aznapra halasztották az augusztus 20-ai tűzijátékot. Fenyő Miklós és a Produkció, valamint a Margitszigeti Színház kéri a közönséget, hogy az út- és hídlezárások, forgalomterelések miatt, időben induljanak a koncertre, melyet megszakítás nélkül terveznek előadni.

Sőt, ha jobban belegondolunk Fenyő Miki még olcsó menettérti jegyeket is szerzett vidéki rajongóinak.

Az augusztus 20-i tűzijáték augusztus 27-ére (szombat) került, mely napon a Margitszigeti Színházban Fenyő Miklós koncert lesz, ezért a szervezők felhívják a közönség figyelmét, hogy a tűzijáték miatt több lezárásra és forgalomkorlátozásra számíthatnak Budapesten (többek között a Margit híd is érintett), így kérik – ezzel számolva -, időben induljanak az eseményre.

Fenyő Miklós most is egy teljesen új, fergeteges műsorral rukkol elő zenekarával, tánckarával, de az idei jubileumi koncertjét még a megszokottnál is emlékezetesebbé szeretné tenni! Vendégek: Nótár Mary és Laár András.

Szombaton a MAHART tájékoztatása szerint, nem közlekedik a színházi hajójárat sem, így ezzel nem tudnak érkezni a koncertre. Akik aznapra, előre váltottak külön hajójegyet, azok a jegy bemutatása után, a margitszigeti jegypénztárban visszakapják a jegyek árát.

A BKK tájékoztatása szerint, augusztus 27-én – éjszakai futóverseny alatti forgalom lezárás miatt – a Fenyő Miklós Pábijubileum koncert után a BKK buszok nem tudnak a Margitszigeti Színház bejáratához közlekedni.

Így előadás után, a 26-os és a színházi rásegítő autóbuszjáratok a Margitsziget Árpád híd felőli oldalán elhelyezkedő Zenélő kúttól szállítanak utasokat a Göncz Árpád városközpont felé.

A Margitszigeti Színház azok számára, akiknek nehézséget jelent a gyaloglás, “kisvonatos sétajárat” közlekedési eszközt indít az Árpád híd felé a buszokhoz. A járat annyi alkalommal fordul a színház és a Zenélő kút között, ahányszor szükséges.

A 11. Suhanj! 6 éjfélkor kezdődik a Margitszigeten

A SUHANJ! 6 szombaton éjfélkor rajtol, a rendelkezésre álló 6 óra alatt kell a lehető legnagyobb távolságot teljesíteni egyéniben, vagy csapatban. A csapatok 2-6 fő közötti létszámúak lehetnek, váltani korlátlan alkalommal, akár körönként is lehet.

A 3 km hosszú körpályából 2600 méter a Sziget középső útján halad, 400 méter pedig széles, hibátlan aszfaltos borítású járdán.

A 6 órás verseny előtt másik futamra is sor kerül.

08.27. 22:30 SUHANJ! Handbike Nagydíj (15 km)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Rajt/cél helyszín, versenyközpont: Palatinus Strand.

Friss híreink

About Author

Szólj hozzá!