BlogbazárKiemelt hírek

Mesterházy az orbáni náci főszerkesztőről

mesterhazy

Ahogy arról mi is beszámoltunk éles szóváltásba keveredett a kormánypárti vasárnap.hu és a Köves Slomóhoz köthető neokhon.hu, egymást vádolva azzal, hogy szerzőik között nácikat pátyolgatnak, sőt az előbbi orgánumnál maga a főszerkesztő Horváth Tamás is az, legalábbis az volt. A témában most megszólalt közösségi oldalán Mesterházy Attila volt MSZP elnök is vette észre a 168-óra.

Nácik, nyilasok, antiszemiták, ilyen az Orbán-kormány háttérországa

Megszólalt Mesterházy Attila is Horváth Tamás ügyében. A MSZP politikusa szerint most is megmutatkozott az Orbán-kormány háttérországa. A politikus úgy véli, Orbán Viktor a többi közt így manipulálja az embereket, hogy megőrizze hatalmát. Mesterházy Attila szerint Orbán Viktornak szüksége van a náci főszerkesztőre a kormánypárti lapnál.

A politikus így kommentálta a Facebookon a Horváth Tamás-ügyet:

„Hát ilyen az Orbán-kormány ideológiai háttérországa. Nácik, nyilasok, antiszemiták, sőt, inkább iszlámpártiak, ha a zsidókról van szó, holokauszt-relativizálók, stb, stb. Az egyikük Horváth Tamás, a vasarnap.hu kormányközeli keresztény lapnak a nemrégi kinevezett főszerkesztője. Szellemiségére jellemző, hogy nem szeretné megmondani, jó ötlet-e a holokauszt tagadását tiltó törvény, mert »nem jogász«.”

Hozzátette:

„Végtelen sorban lehetne sorolni a felettébb szélsőséges eszméit, ahogy azt is, hogy milyen támogatásban részesül ez a lap az Orbán-kormánytól. Orbán így manipulálja a magyar embereket és ilyen ordas eszméket támogat politikai hatalmának megőrzése érdekében. Érdeklődve figyeljük, hogy a Fidesz mikor határolódik el a történtektől.” (168 óra)

Mesterházy posztja egy nagyon időszerű kérdéssel zárul.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Előzmény

Mesterházy

Szólj hozzá!