Connect with us

Kerítésen innen

Szárad már a kutyabőr? – A nép megtette kötelességét – a nép… mehet…

Megosztás

„Ma mulatnak az urak, jövőre tollasodnak is a maguknak készített adószabályok szerint. Rajtuk kívül kizárólag a szavazóbázisuk krémje és az amúgy is milliomos és milliárdos családok járnak jól….”

kutyabőr
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

„Ma mulatnak az urak, jövőre tollasodnak is a maguknak készített adószabályok szerint. Rajtuk kívül kizárólag a szavazóbázisuk krémje és az amúgy is milliomos és milliárdos családok járnak jól.

Reméljük, az éjféli koccintáskor

a kormányzó párt prominensei legalább a nemzeti együttműködés jegyében gondolnak arra is, hogy megközelítőleg 4 millió ember éhezik és nyomorog az országban: nem kevesebb, mint a családok kétharmada nélkülöz, és napról napra egyre rosszabb körülmények között él. Többek között azért, mert a nemzeti együttműködés kormánya nem csak nem kívánta megvédeni nemzeti fizetőeszközünket, a forintot, de több esetben felelőtlenül, szándékosan rontotta (sortolta) is”

– írta a Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet közleményében.

„Ezzel végzetes csapást mért a kormány

több vezető politikusa a megközelítőleg 1,7 milliós devizahiteles családjára. Sokan soha többé nem állnak talpra. Kétszázezer családnak van végveszélyben az otthona és a moratórium ellenére havonta eddig is százak kerültek az utcára a kormány rossz gazdaságpolitikája miatt.

Remélhetőleg a politikus urak a koccintáskor rájuk is gondolnak.

Idén bő egy hónap alatt is, többen fagytak meg a dermesztő hideg miatt. Ebből sok állampolgár a saját otthonában. Tehát a 4 millió éhező mellett majdnem azonos azok száma, akik fáznak is, mert fűtésre sem telik nekik – így várják a tavaszt.

Idén is nagyon várta az ország népe a tavaszt, de tehetséges, előremutató, új kormány és sikeres, tudományosan átgondolt gazdaságpolitika helyett csak dölyfös, elbizakodott, elbizakodott, nagyképű, sikertelenséget sikertelenségre halmozó, világszerte megdöbbenést keltő, fülkeforradalmár kormányt kaptak – az üres szavaknak tűnő nemzeti együttműködés jegyében.

Mikor a poharak összekoccannak éjfélkor, már újabb áldozatai lesznek a hideg éjszakának. Reméljük, a koccintáskor a politikus urak rájuk is gondolnak: az ismeretlen, kihűlőben lévő Mari nénikre, Sanyi és Pista bácsikra.

Áldozatok ők, áldozatok vagyunk mindannyian.

A nemzeti együttműködés kormányának áldozatai. Gyakorlatilag egy nemzetet áldoznak fel egy kísérleti, soha ki nem próbált gazdasági program oltárán.
Az áldozatok száma egyre nő, hiszen mióta Orbán Viktor a nemzet ura, nem csak a majdani nyugdíjasok jövőjét vették el az örökölhető nyugdíjpénztári nyugdíjak erkölcstelen államosításával, hanem kiüresítik az egészségbiztosítást is. Országszerte heteket, hónapokat kell várni az egyszerűbb vizsgálatra is a szakorvosoknál, és mire valaki a végére ér, már nagyon gyakran bele is hal. Ezrek járnak így. Ők is a nemzeti együttműködés áldozatai. Talán majd gyónnak miattuk a politikus urak, de biztos nem érdekli őket az éjszakai pezsgőzés közepette.

A folytatásban:  demokrácia felszámolása zavartalanul folyik. 

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük