Connect with us

Kerítésen innen

Lelép ifj. Knézi Jenő a győri médiacézár

kneézi
Megosztás

A pornó polgármester követő Dézsi Csaba András mindent (is) átszervező hevülete vitte, 2020-ban Győrbe ifj. Knézi Jenőt az önkormányzati médiacsoport a Győr + élére.

Knézi búcsúja

Most, négy év után a Győr+ felületén jelentette be búcsúját a szakember:

„Aki ismer engem, az tudja, hogy nagyon tudok lelkesedni feladatokért és olyankor semmi sem számít, elmegyek a falig. Most viszont az Élettől kaptam egy jelzést, mert olyan széles körű területen mozogtam és annyi feladatom volt, ami már az egészségem rovására mehet. Magyarul, sok volt ez már együtt és a szervezetem jelzett, hogy muszáj lesz lassítani, ezt nem lehet tovább így csinálni.

Az elmúlt években, a környezetemben sajnos több tragikusan intő példát láttam ahhoz, hogy tudjam: ha ugyanazokat a jeleket vélem látni magam körül, akkor én másképpen fogok cselekedni.

Ezért is hoztam meg nehéz szívvel ezt a döntést. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért és a rengeteg tapasztalatért, azért a sok támogatásért, amit kaptam!”

A város vezetőivel, élükön Dr. Dézsi Csaba András polgármester úrral és a kiváló munkatársaimmal közösen egy olyan Médiacentrumot működtettünk és fejlesztettünk tovább, amire mindannyian büszkék lehetünk, és amelyet felemelt fejjel adhatok át az utódomnak!

Nektek, a Munkatársaimnak köszönöm leginkább ezt a közös utazást-

-fejeződik be a búcsú cikk.

knézi

A Győr+

A Győr+ Média Zrt.-hez tartozik egy hetilap, a gyorplusz.hu hírportál, a Győr+ Televízió, valamint a Rádió is.

Ifj. Knézynek azon kívül, hogy pár rendezvényen műsorvezetőként működött közre, semmilyen köze, kötődése sem volt Győrhöz.

Ezeket olvasta már?

Szerző