Connect with us

Kerítésen innen

Magyar Péter Önt keresi, ha….

Varga Zoltán: hol van már a "Tóni elrepül a magángépén", meg a "ledobom az atombombát"
Megosztás

A Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter, országgyűlési képviselő lemondása óta kormánykritikus posztokat közzétevő Magyar Péter március 15-re hirdetett zászlóbontást. Ehhez keres segítőket.

Talpra Te!

„Önkénteseket keresek a március 15-i rendezvény zavartalan lebonyolításához. Olyanok jelentkezését várom, akik vállalják, hogy pénteken 13.00 és 18.00 óra között segítenek különböző feladatok (forgalomirányítás, rendezés, őrzés, stb.) ellátásában.

Aki érez magában motivációt és erőt, kérem, hogy egy rövid emailben küldje el nekünk a legfontosabb tudnivalókat magáról (életkor, tapasztalat és telefonszám, valamint egy arckép, amit a rendezvényen használt megkülönböztető badge-hez használnánk) a talpraonkentes@gmail.com címre.

Hálásan köszönöm! Legyünk minél többen pénteken 15.00 órakor és mutassuk meg, hogy nem félünk. Éljen a szabadság, éljen a haza!”

Ha ez nem vonzaná, van másik!

Önnek lenne kedve a brit királyi családnak dolgozni? III. Károly király rendezvénybiztonsági koordinátort keres, ám csakis olyan embernek adják oda az állást, aki megfelel az álláshirdetésben leírtaknak. A királyi weboldalon az álláshirdetésben leírják, hogy olyan embert keresnek, aki nagy tapintatról, diszkrécióról, feddhetetlenségről, érzékenységről, bizalmasságról és széles látókörű képességről tesz tanúbizonyságot.

Támogatja a csapatot rendkívüli események lebonyolításában, és segít megvédeni a világ egyik leghíresebb intézményét

– tették hozzá a leírásban.

Kiderült az is, hogy annak a személynek, aki megkapja a munkát a rendőrséggel kell együttműködnie minden királyi és ceremoniális esemény megtervezésében, koordinálásában és rendezvénybiztonsági biztosításában. Hozzátették, hogy mivel minden esemény méretében, logisztikájában és vendégei között különbözik, ezért a rendezvénybiztonsági koordinátor feladata lesz az is, hogy az összes részlegen dolgozó kollégákkal egyeztessen az események előtt, tehát fő kapcsolattartóként tevékenykedik. A szerepkör sokrétű, de az új kolléga feladata, hogy minden rendezvényt időben, és ami a legfontosabb, biztonságosan teljesítsen. Kiderül az is, hogy a munkavégzés helye a Buckingham-palota, de heti egy napot a Windsori kastélyban kell dolgoznia az új kollégának, valamint néha-néha országos utazás is szóba kerülhet. Az álláshirdetésben azt írják, hogy heti 37.5 óra munkáról lenne szó, de ez változhat, hiszen elvárás a rugalmasság. A hétvégi munkavégzés és az ügyeleti jelenlét is kötelező.

A királyi család március 24-ig várja a jelentkezőket a pozícióra.

Kíváncsi arra, hogy mindezért mennyi pénzt fizetnek? Az álláshirdetés szerint körülbelül évi 30 ezer fontot, ami forintba átszámítva körülbelül 13 millió 900 ezer forint. Ez hónapra lebontva havi 2500 font, tehát 1 160 000 ezer forint. Ez a fizetés egyébként Londonban annyira nem tűnik soknak, ugyanis az albérletek átlagos ára havi 2119 font 2024-ben, és természetesen az infláció megérződik az Egyesült Királyságban is, így a rezsi és a mindennapi dolgok is drágulnak. Azonban az is kiderült, hogy a királyi család biztosít ebédet a dolgozóinak, valamint egyéb juttatásokkal is szolgálnak. (forrás)

Szerző