Puzsér Róbert: remélem, a hír igaz, és a vasalt heréjű proteinsámán, Berki Krisztián valóban elindul a főpolgármesteri címért….

Berki Krisztián pénteki bejelentése sokakra volt hatással. Voltak, akik mérgesen továbblapoztak, másokat elnéző mosolyra késztetett a hír, és volt Puzsér Róbert, aki a földbe döngölte vetélytársát, s egyúttal Karácsony Gergelybe  is belerúgott.

Ki volt a célpont?

A vehemencia láttán, amivel Puzsér Róbert közösségi oldalán reagált a komoly ellenfélnek még neki sem minősülő kerítésen belüli celeb bejelentésére feltesszük, Karácsonynak és a vele szimpatizálóknak üzent:

Elsősorban azért örülnék a nevezésének, mert személyében a hazai elit tipikus reprezentánsa szállna ringbe.

Az igazán hardcore Orbán-rajongóknak

végre a naftalinszagú gondnok, Tarlós István mellett egyéb választási lehetőségük is volna: kapnának egy visszavonult futballistát, a nemzeti kultúrpolitika TV2-jelű zászlóshajójának országosan megvetett sztárját, potenciális NER-lovagot, akit oly könnyű elképzelni Mészáros Lőrinc jachtján Habony Árpáddal, Rogán Antallal és Tiborcz Istvánnal kokainozni, miközben megbeszélik, miként térkövezik le a Városligetet.

Nem szívesen lennék Karácsony Gergely helyében:

Berki Krisztián nála sokkal meggyőzőbben adja elő a szociopatát – ő nemcsak egy gengszterek markában vergődő alattomos ügyeskedő, hanem hatmilliárdos áfacsalási ügy résztvevőjeként egy év felfüggesztett börtönre ítélt, fekete öves gazdasági bűnöző.

Jelentősebb vezetési tapasztalata van, mint Karácsony Gergelynek, hisz az FTC-nek és a Vác FC-nek is jelentős pénzügyi károkat okozott, míg Karácsony Gergely mindössze Zugló kifosztásával büszkélkedhet. Hajrá!

Forrás

Háttér….

Berki Krisztián pénteken jelentette be, hogy várospolitikai ambíciót érzett feltámadni szügyében és elindul a főpolgármesterségért.

Puzsér Róbert Berki kapcsán szállt bele Karácsony Gergelybe is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük