Saját gyerekét zaklatta az apa – elfogták

Elfogtak egy 35 éves budapesti férfit, aki zaklatta a saját gyerekét és több mint négyszáz olyan felvételt töltött fel az internetre, amely gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázolja – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu honlapon.

Elfogták

A rendőrök nemzetközi jelzés alapján azonosították a férfit – írták. Kiderítették azt is, hogy a felhőalapú tárhelyre feltöltött több száz médiafájl közül az egyik felvételen a gyanúsított saját, akkor másfél éves gyermeke látható. A férfi az édesanya tudta nélkül szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette gyermekét, amiről képet is készített.
A nyomozók november 30-án hajnalban a férfi fővárosi lakásán lefoglalták informatikai eszközeit, majd gyanúsítottként hallgatták ki gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntette miatt, azután őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Hasonló

zaklatta

 

Egy hozzászólás itt: “Saját gyerekét zaklatta az apa – elfogták

  • Avatar
    2020.12.03 - 17:02
    Közvetlen hivatkozás

    Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nincs halálbüntetés, mert az ilyen féregnek nem kéne itt rontania a levegőt. De miután halálbüntetés nincs, az ilyeneket meg kéne szabadítani a farkuktól,és ivarszerveiktől, hogy mégcsak eszükbe se jusson hasonló tett. A börtönben majd a többi elítélt gondoskodni fog az illető megfelelő “szórakoztatásáról”, amit nem fog megköszönni remélhetőleg

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük