Távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyerekektől..!

LMBTQ

Vége a tanévnek, kiürülnek az iskolák, a szülők sem figyelnek már. Nem úgy az LMBTQ-propagandisták! Most is ott ólálkodnak óvodáink, iskoláink körül: próbálnak megnyerni maguknak pedagógusokat, iskolaőröket, takarítókat. Lesik, nem téved-e arra egy-egy gyanútlan gyerek, akit érzékenyíteni próbálnak, hogy aztán nemváltó műtétnek vessék alá.

Még a tanév vége előtt híre ment egy esetnek: hogy óvodában, általános vagy középiskolában történt-e, maradjon homályban – minek általánosítani…

Szóval, jöttek az “érzékenyítők”, terjesztették a propagandát – nem törődtek se Istennel, se szülőkkel, még a gyermekvédő Fidesszel se! Agitáltak nagy garral, közben pedig lopva mindent előkészítettek egy nemváltó műtétre!

A borzasztó az volt az egészben, hogy az intézményvezető és néhány pedagógus is be voltak avatva!

Szó szót követett, s egy gyereket annyira megbolondítottak, hogy azt sem tudta, fiú-e vagy lány; az apját is összekeverte az anyjával vagy fordítva. Szóval éppen műteni való gyerek lett belőle. Hozzá is fogtak volna, de akkor az intézmény egy dolgozója megfenyegette őket: ha nem hagyják abba, rögtön szól Varga Juditnak, vagy legalábbis államtitkárának, Répássy Róbertnek! Tartsák tiszteletben a szülők jogait!

Szerencsére ez hatott – de ki tudja, máshol mi minden történhetett!

Egy interjú mind felett

Így esett, hogy Répássy “álamtitkár” különösen érzékény lett e témára, s a mandinernek adott interjújában be is jelentette: még a nyáron módosíthatják az egyébként gránitszilárdságú “gyermekvédelmi törvényt”, végleg megvédve a szülők jogait, ha azok egybeesnek a Fidesz igényeivel:

“Még a nyári ülésszakban kerülhetnek olyan javaslatok az Országgyűlés napirendjére, amelyek gyakorlatilag végrehajtják a referendumban meghatározott célokat, azaz távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyermekektől, az óvodáktól, az iskoláktól.

A szülők jogait tovább kell erősíteni a gyermekvédelem tekintetében,

így azt, hogy ők határozhassák meg a gyermekek szexuális nevelését vagy hogy milyen felvilágosítást kaphatnak az iskolában ilyen témákban. Ezekből a szabályokból fog egyébként világossá válni az is, hogy a referendum célja nem a szexuális kisebbségek elleni támadás volt.”

A referendum, amelyre hivatkozik, érvénytelen volt ugyan, de a Fidesznek gyakorlata van abban, hogy az őt támogató kisebbséget a nemzet egészének mondja.

Nem világos persze, mit is értenek a szülők jogain, különösen a bigott vagy teljesen tájékozatlan, ám annál harciasabb szülők esetében. És tisztázandó, hogyan érintik a “gyermekvédelmi törvény” és várható módosításai a pedagógusok jogait – már ha még lehet ilyesmiről értelmesen beszélni…

És el ne felejtsem: a gyerekeknek is vannak bizonyos jogaik, például a tájékozódáshoz…

Ugyan már!

Egy dolgot viszont az “álamtitkár” úr teljesen világossá tett: szó sincs a szexuális kisebbségek elleni támadásról!

Egyesek tán fölvethetik, hogy miért pont a Pride idejében kellett ezt a tájékoztatást megadni, de ez nevetséges: még nem tartunk ott, hogy a kormány alkalmazkodjon a Pride-hoz.

Némelyek talán mondhatják, hogy jó, nem támadás – de számos fideszes politikus és a kormánypárti média úgy beszél, mintha az volna, vagy éppen kifejezett uszítás. Lehet olyan nézet is, hogy a kormány mintha azonos platformra helyezkednék holmi neonáci uszítókkal.

Az ilyen vélemények azonban szánalmasak: mit kívánnának a kormánytól..? Korlátozzák tán a véleménynyilvánítás, a sajtó szabadságát..?

Ne keverjenek már össze minket Németországgal..!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.