Connect with us

Kerítésen innen

Egy új sorozat a lejtőn – Hazatalálsz(?)

Megosztás

Most nyilván sokan gondolják, de jó nekem, hogy ebben az országban a legfőbb gondom egy nem túl sikeres sorozat a TV2 Hazatalálsz című opusa, de nincs igazuk.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Most nyilván sokan gondolják, de jó nekem, hogy ebben az országban a legfőbb gondom egy nem túl sikeres sorozat, a TV2 Hazatalálsz című opusa, de akik ezt hiszik, nincs igazuk, csak féltem az egyik „kikapcsoló gombot”, ami esténként eltereli a figyelmemet a borzalmak országáról – írta olvasónk, akinek levelét kisebb szerkesztési módosításokkal adjuk közre.

Csatorna, ugyan már!

Elérkezett az az idő, amikor az ember valóban műsort és nem csatornát követ. Hiába sulykolják, hogy ez, vagy az a csatorna ilyen-olyan politikai beállítottságú, csak egyetlen dolog számít: a produktum. Mindent eldönt, hogy jó-e az éppen futó műsor, vagy nem.

Alig néhány hete indult a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz. Az első néhány rész egy dinamikus, újszerű karakterekre komponált napi szórakozást ígért. Üdítőek voltak az ilyen sorozatokban ritkaság számba menő kevert jellemek, nem igazán volt rossz és jó, illetve egy „jó” volt, de ő nagyon. Lehet, hogy ez már előre is vetítette  a sorozat jövőjét, hiszen addig, amíg szinte minden karakter megmutatta a jó és a rossz arcát is, Tamás, akit Hajmási Dávid alakít, nagyon szerethetően és kedvesen az éppen engesztelhetetlen igazságkeresésért kelepcébe csalt, majd kirúgott rendőr csak egy kicsit jobb, mint maga Jézus.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse