A vasárnapi kissé szürke időben ráfanyalodtam a tévébambulásra. Kapcsolgattam cél nélkül, amikor arra lettem figyelmes, hogy tanúja lehetek a Fidesz beismerő vallomásának!


Ez már döfi!

Pártunk és kormányunk – a jelenlegi – nem arról híres, hogy magába nézve rájön, hogy gáz, amit csinált és kiáll a nép elé bocsánatot kérni. Most – ugyan bújtatva – mégis megtették. Egyértelműen, bár szavak helyett egy képben elmesélve. Íme:

fotó: balatonpiknik logó

A fenti kép a Balaton Piknik reklámozását van hivatva szolgálni és benne van a szomorú magyar valóság: biza a Balaton már nem a régi. Nádasostól, kék, tiszta vizestől, cakk und pakk narancssárga lett! Nem irigylem a logó készítőjét és azokat, akik elsiklottak a dolog felett, bár lehet, hogy már nem számít! Ez sem számít, belefér a “lesz@rom, mindent megtehetek” tévhitükbe!

Mit szól, ha azt mondom, ez még semmi?

Felkeltette a figyelmemet az adás alatt futó hirdetés és rákattintottam a Balaton Piknik honlapjára. Csodát találtam! A fenti “narancssárga Balatonon” kívül kitaláltak még kettőt, ami sokat megmagyaráz.

Az első:

 

illusztráció: balaton-piknik

Piros “kör közepén” csordogál a narancsszínű Balaton.

A második:

illusztráció: balaton-piknik

Itt a narancs az uralkodó szín, viszont a Balaton pirosra változott. Önnek mit mond a két utóbbi logó? A rossz májamnak annyit, hogy szinte mindegy, hogy melyik pártot hozzák ki győztesnek, akkora az összefonódás, hogy itt már csak szépek lehetünk, az okos-kártya nincs is a pakliban.

Hacsak…..

Persze van még szín, van még lehetőség…. Higgyünk benne!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét