A Trianon-emlékmű gyomorforgatóan aljas hazugságáról - Városi Kurír

Sorting by

×

A Trianon-emlékmű gyomorforgatóan aljas hazugságáról

A Fidesz nemzet- és Európa-politikáját leghívebben a világot hordában végigóbégató, feketeinges szarromániázó, szarszlovákiázó „csodálatos szurkolók” fejezik ki. A „nemzeti sérelmek” takarója alatt az ország és Európa megrablása zavartalanul folyik….

Hirdetés

Nemzeti összetartozás” –  ezekkel..? Na ne…

Minden képmutató és uszító hazugság, legfőképpen maga a Fidesz. Félelmetesen sikeres hazugság, mert nemcsak bérencei tartják fönn, hanem támogatják vagy kétmillióan: a kisemmizett, megnyomorított, életüket agresszív „magyarságukban” kiélők serege, „békemenete” is.

„Nemzeti összetartozás” a stabil diktatúrákat Kazahsztánban ünneplő Keresztapával és vazallusaival, haszonleső sleppjével?A Tienanmen téren koszorúzó „miniszterelnökkel”?

„Nemzeti összetartozás” azokkal, akik minden hobbijuknak úgy hódolnak, és  gazemberségeiket úgy követik el, hogy önmagukat törvények fölé helyezik – például akármilyen szart (ld. Szabadság téri „emlékművük”) egyszerűen „kiemelt nemzetgazdasági jelentőségűnek” hazudnak..? A Trianon-emlékművet is így, a törvények megkerülésével akarják megcsinálni.

Akik a törvények fölött állnak, valójában törvényen kívül helyezték önmagukat – és ennek egyszer ki kell derülnie.

Jó ideje már annak, hogy semmire sem adnak: meg sem kísérlik megteremteni a közmegegyezés látszatát. Legföljebb közmegegyezést hazudnak, „nemzeti konzultációkra” és hasonló antidemokratikus, primitív manipulációkra, csalásokra hivatkozva.

Wachsler Tamás… Volt idő, amikor – legalábbis a többiekhez képest – szinte normálisnak, már-már emberinek tűnt. És most az ő vezetésével folyik Budapest, illetve a Belváros „átépítése”, amelyet a „kormánytól” megszokott(!) gyalázatos hangzatossággal „Steindl Imre Programnak” neveznek… Adta magát a Nagy Imre- szobor hajnali elhurcolásához is.

Az Orbán rezsim az éjszaka leple alatt lop, hurcol el szobrokat, és állít föl giccses-hazug emlékműveket. Ez volna a „nemzeti összetartozás”?

A „nemzeti összetartozás” fejeződik ki abban is, ahogy a határon túli magyarokkal bánnak? Abban, hogy csak azokkal állnak szóba, azokat tömik (köz)pénzzel, akik hajlandók a „kormány” vazallusaiként viselkedni – a többieket nem létezőnek tekintik? Abban, ahogy lépésről lépésre szétverik vagy szétverni igyekeznek például a romániai, szlovákiai, szerbiai, kárpátaljai magyar kultúrát?

Nyilván a „nemzeti összetartozás” jele a fideszes oligarchia mértéket nem ismerő gazdagodása is.

„Nemzeti összetartozás”… Lebérencezettekkel, Soros kiszolgálóinak gyalázottakkal – vagy ők nem számítanak? Az ellenzék sem számít?

Jó ideje már, hogy mindenki mond mindent a másikra, és mindennek az ellenkezőjét is. Aki most és messziről keveredne ide, csak bámulna, csodálkozva: ugyan kinek lehet itt igazat adni?

Ám mindennek megvan a maga története – annak is, kik kezdtek előbb ellenzékből, aztán hatalomból, majd megint ellenzékből, aztán újra hatalomból zsidózni és zéró toleranciával gúnyolódni, cigányozni, buzizni; libsizni, komcsizni; bérencezni, hazaárulózni. Kik tartanak fenn elképesztő terrormédia-birodalmat, mindenre kapható „sajtómunkásokkal”.

Története van annak, hogyan formálódott az a Fidesz-uralom, amely a társadalom egymást meghallgatni sem képes, egymással ellenséges részekre osztásán alapul

Régen nem volt a magyar társadalom annyira széttagolt, mint manapság: ideje tehát sokat pofázni „nemzeti összetartozásról”…

Egyáltalán: régen még beszéltünk „magyar társadalomról” – Orbániában azonban csak „nemzet” létezik. S ez a „nemzet” a dolog természeténél fogva napról napra egyre inkább etnikai jellegű – bár annak semmilyen valóságos értelme sincs.

„Nemzeti összetartozás”, hogy mást ne is mondjak: párt-alaptákolmány elfogadóival..?

Két-, maximum (a jobbikosokkal együtt) hárommiliió embernek prédikál, uszítón ájtatoskodva, kereszténységgel üzérkedve a Fidesz. A többiek nem is léteznek…

Ugyan miféle „Nemzeti Összetartozás Emlékhelye” lehetne az Alkotmány utcába tervezett Trianon-emlékmű? Ott jönnek majd össze a fideszes oligarchák a feketeingesekkel szarszlovákiázni, szarromániázni..? Vagy úgy képzelik, lezülleszthető az egész társadalom vagy annak meghatározóan nagy többsége arra a szintre? A „migránsoktól” rettegők mind készek lesznek trianonozni is?

A brüsszelezéshez illene…

S vajon kell-e szóba hoznom a trianonozás és az antiszemitizmus összefüggését is..? Nem Trianonról: trianonozásról beszélek…

Persze, a fideszes „nemzeti összetartozásnak” vannak intézményesült formái, például parlamentiek is. Ezekben időnként részt vesznek az ellenzék képviselői is; bizony, arra is voltak példák, nagyon is szomorú példák, hogy „nemzeti összetartozás-ügyben” a Fidesszel együtt szavaztak…

Amit a Fidesz művel, Trianonnal és mással is, az magyarellenes és Európa-ellenes.  Felvilágosodás-ellenes és demokráciaellenes.

El ne felejtsem: keresztényellenes is. Már ha a kereszténységnek valami emberi, humánus tartalmat is tulajdonítunk, nem csupán valami olyasmit, mint a „kormány” hivatásos főájtatosa és fővadásza, Semjén.

Ehhez képest az ellenzéktől mindmáig semmit sem hallottam, semmi lényegeset, semmi határozottat például Trianon-ügyben sem. Beszélnek sok mindent és sok mindenről, de Trianont kerülik. Mintha az ellenzék is a társadalom kótyagos részének akarna politizálni, vagy legalábbis nem akar összeveszni velük. Pedig az EP-kampányban nem volna szabad kikerülni a témát; nincs is értelme.

A hatalom harcban, háborúban gondolkodik. Ahhoz pedig elegendő az egyik fél akarata: a másik oldal kénytelen a harcot elvállalni.

Ha nem akar behódolni.

Modern államokban nem létezik Orbán és vazallusai prédikálta „nemzeti összetartozás” – legalábbis nincs olyan demokratikus állam, amelyben összetartozhatnának bűnözők és áldozataik.
Lehet-e még Magyarország modern állam..?

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.