Azonnali kérdés a miniszterelnökhöz: Folyik-e Magyarországon euróhamisítás előkészítése?

Miniszterelnök Úr! Folyik-e Magyarországon euróhamisítás előkészítése? Netán hrivnya- vagy lejhamisításé? Ha nem, tervez-e ilyesmit a kormány a jövőben?

Korábban a baltás gyilkos kiadása,

most pedig a korrupciós ügyben elítélt macedón miniszterelnök szökésében való nyilvánvaló magyar kormányzati részvétel késztet annak megállapítására, hogy az Ön kormányát a nemzetközi kapcsolatok normái vajmi kevéssé érdeklik, ha barátainak akar kedvezni vagy ellenségeinek kárt okozni. (Az utóbbira példa, hogy a külügyminiszter megtiltotta, hogy magyar diplomaták részt vegyenek a román nemzeti ünnepen adott fogadásokon.)

Azt is tudjuk, hogy Ön példaként tekint a Horthy-rendszerre és személyesen is példaképének tekinti Bethlen István egykori miniszterelnököt, akinek hivatali idejében és tudtával történt a frankhamisítás. Ön ma legalább annyira ellenségének tekinti a

„brüsszeli bürokratákat”,

mint a Horthy-rendszer elitje az egykori antanthatalmakat, ezért fel kell tennem a kérdést:

folynak-e az Ön tudtával, az Ön által irányított állami szervezetben vagy annak támogatásával euróhamisítás, netán a kisebb „ellenségek” rovására hrivnyahamisítás vagy lejhamisítás munkálatai?

Mellesleg azt is megkérdezem: képeznek-e ki valakiket Jankapusztán vagy másutt? Merthogy, mint ezt Ön mondta egyik tusványosi beszédében:

„Minden megtörténhet.”

Bauer Tamás

Orbán “menekültje” tranzitzóna helyett luxusszállóban héderel

A borosta-gate ügy tovább serken – újratárgyalják Czeglédy Csaba szakállát….

Orbán felcsúti háza az origó – onnan indul a Verhofstadt-óriásplakát hakni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük