Pár nap telt csak el a szeretet, az együttérzés legnagyobb ünnepe, a karácsony óta, de a Fidesz-média munkása nem bírt magával, embertelen képet és hozzá – mivel mégis csak ez a szakmája – szöveget írt – jobb híján – a blogstar.hu-ra.
[mnky_ads id=”3427″]

Embertelenség közvetlenül karácsony után

Télvíz idején a szokásosnál (?) is nehezebb azoknak az élete, akiknek nincs fedél a fejük felett. A bejglitől átitatott rózsaszín köd ellenére, a keresztényi szeretettől és jóérzéstől vezérelve a sportújságíró az alábbi képre lett figyelmes.

A megrázó képhez az alábbiakat fűzte:

“Nem segít… De nem szeretnék morbid lenni, mert a helyzet már önmagában is az.”

[mnky_ads id=”3427″]
Majd tovább fűzte gondolatmenetét:

“Újabb bizonyíték arra, hogy nem nagyon akarnak ezek a fiatalemberek beilleszkedni, nem akarják felvenni az európai szokásokat – például nem alszunk mosógépben… “

Le Parisien oldaláról kiderül, hogy a szárítókban menedéket kereső tizenéves menekült gyerekek fotóját egy párizsi hölgy, bizonyos Christine S. küldte be, akit

“Megérintett, sokkolónak éreztem, hogy ebben a helyzetben látom ezeket a fiatal bevándorlókat, akik közül legalább az egyik elaludt. Megdöbbentőnek találtam, hogy a fiatal menekültek ilyen helyzetben vannak. A barátaim tanácsára feltettem a közösségi médiára.”

A portál szerint Marokkóból származó, az úgynevezett “elveszett gyermekek” közel két éve járják az utcákat a Goutte d’Or környékén. Nem beszélnek franciául, és többnyire drogfüggők. Novemberben Michel Delpuech rendőrfőnök becslése szerint ebben a körzetben 80 ilyen helyzetben lévő fiatal cselleng, akik elutasítják az általa nyújtott segítséget. Próbálják felkutatni a családjukat, akik Marokkóban maradtak.

Mindebből a magyar sajtómunkás és a szellemiségével egyetértő média annyit emelt ki a fentieken kívül, hogy

“képen láthatók kábítószer-függők és leginkább lopásból élnek.”

A magyar változat lényegesen jobban illik a gyűlöletkampányba, mint a szörnyű valóság, ami mellett kereszténységük hangoztatása mellett emelt fővel trappolnak el.
[mnky_ads id=”3808″]
(forrás: La Parisien)

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét