Krónika Orbanisztán álladalom erkölcsinek sanyarú állapotárul az Úr 2018-ik esztendejében

Ez a rendszer a geciségre, félelemre, önzésre, és a gerinctelenségre épül. Ezek az előrejutás alapértékei. Meg a jóság nélküli kereszténységre, a gyógyító szándék nélküli, a kaslertízparancsolat emberminiszternek megfelelni akaró orvosra, az igazságérzet nélküli, rendszert kiszolgáló ügyészre, bíróra.

Ez a gépezet a lelkeket teszi tönkre, deformálja a személyiséget.

A legnagyobb kárt a gyerekek lelkében okozza, akik szüleiktől az előrejutásnak kizárólag ezt a módját látják. Évtizedekre hatalmas károk keletkeztek az emberek tudatában. Akik már minimális felhorgadás nélkül, teljesen természetesnek veszik, hogy a miniszterelnök gyerekkori barátja, akinek pár éve csak egy veszteség gázszerelő cége volt, a szemmel láthatóan gazdasági, és pénzügyi analfabéta felcsúti polgármester papíron az ország leggazdagabb emberévé, legnagyobb munkáltatójává vált. Miközben minden józan eszű ember látja, hogy csak egy buta báb, akik saját bevallása szerint se tudja, hány cége van. Mindenki tisztában van vele, hogy ez a felhalmozott vagyon valójában a Főmérnöké, aki a szálakat mozgatja.

El ne higgye már senki, hogy miközben Rogán lakásainak naponta tud nőni a négyzetmétere mi alatt ő helikopterrel repked esküvőre, Lázárnak kastélya van,ami nem az övé, Kósa anyja szorgos trágya sepréssel BMW-t kuporgat magának össze a disznótáp szállításhoz, akkor a Főmérnök szegény marad. Neki kb. 700 000 ft pénzbeli megtakarítása van csak. Tehát ha legközelebb autót vesz,a szomszédtól kell kölcsön kérnie. Ezért repked könyörajándék utazással repülőn a kedvenc csapata meccseire. Mert nem futi autóra.

Azt csak az idióta, meg a haszonleső, és ezért képmutató Fidesz fanok hiszik el,

hirdetik, hogy a maffiában a főnök szegény marad. De csak ő, mert ő a jó király. Minden jogállam alapja a törvény, annak tisztelete. Itt egy kettős, képmutató jogrend alakult ki. Ha te kiveszel éjszakára szobát egy faluban 4000 ft-ért, már köteles bejelenteni a szállásadó az adataidat egy országos központi nyilvántartónak. De ők a TAO pénzek milliárdos lenyúlását igazoló, közérdekű, nyilvános adatokat se adják ki jogerős bírósági ítélet ellenére sem minisztériumi szinten.

Ha a kisember nem fizet be 100 000 ft-t, azonnal lecsap rá a NAV, viszi a végrehajtó a devizahiteles házát. A felső pár ezer meg olyan törvényeket csinál magának, hogy a pénz egyenesen az ő zsebébe follyon. A te pénzed! Tőlük sose kérdezi meg az adóhatóság:-

“Honnan volt az első misid paraszt?”

Kétszínű gazdasági törvényeinkből következően az egyik oldalon Mészáros yachtján folynak az adriai partikba oltott ország felosztások, addig a másikon nyomorba fúló falvak jobbágysorba taszított álközmunkásokkal, meg herbál füstben gomolygó Hős utca.

Egy jogállamban a törvény előtt mindenki egyenlő.

Nálunk csak a kicsikre kötelező a jog. Mert a kőbányász suttyó Főmérnök sose értette, és nem is akarta érteni a lényegét. A jog akkor működik jól, ha etikus. Az egész rendszer. Az erkölcs nélküli jogrendszer csak formális szabályok összessége, amelynek nincs más feladata, minthogy az uralkodó ezrek akaratának érvényesülését biztosítsa az elnyomott többség felett. /Lásd: Marx szerint a jog, és az állam az osztályuralom eszköze./ Ezt van most.

Erkölcs nélkül a jog semmi, csak üres szólam. A Vezérnek pedig nincs erkölcse, amit mindennél jobban bizonyít, hogyan alázta most meg, veti börtönbe a visszaütni képtelen nyomorultakat, a hajléktalanokat, mert ők nem tételek. Velük nem kell számolni. Lakhelyük sincs, tehát szavazni sem tudnak. Csak ez erő számít. Azt pedig biztosítja az agyatlan, vagy haszonleső pár millió, akiket ebbe a rendbe be tudott tagosítani a szintén általuk kreált választási matematika révén.

Évtizedekbe kerül majd visszahozni a fejekben a normális gondolkodást a bukás után,

amit ma csak pár öngyilkos hőzöngő képvisel. Ma a törvény csak álság, hazugság, nem szolgál mást, minthogy a felkent elit pillanatnyi érdekeinek megfelelő szabályok szülessenek, biztosítsák az ország szabad lerablását. Miközben a Vezér könnyezve szónokol a Nemzetről, Hazáról, és a Magyarság Örök Igazságáról. Ami valójában egyet jelent saját korlátlan hatalmával, és gazdagságával. Az idióta hívei pedig zokogva borulnak oltára elé, miközben hátulról a zsebükből kilopja a pénztárcájukat a rendszer. A lány meg szaros pelenkákat hajigál a pofájukba, mert ő is kőbányász suttyó maradt. De mitől lenne ő jobb, különb?! A svájci magánegyetemtől?! Nagy lófaszt!

Itt nem szabad gondolkodni. Ezért akarják száműzni a magyarság XX. század eleji lelkiismeretét, Adyt a fejekből, tankönyvekből, meg a Felvilágosodás eszméit, amiket közellenségnek kiáltottak ki. Mert pontosan tudják, semmi nem árthat nekik annyit, mint a Szabadság, és a Gondolkodás. Meg a valódi, az erkölcsös Jogrendszer. Berzsenyi Dániel,a felvilágosult költő megírta már régen a Magyarokhoz azt, amit ez a surmó, kültelki autónepper sose fog megérteni, mert nincs rá antennája:

“Így minden ország támasza, talpköve
A tiszta erkölcs, mely ha megvész:
Róma ledűl, s rabigába görbed.”

Orbanisztáni sulykoló

Geopolitika: akkor hát Nagy-Orbanisztán?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük