Városi kurír
A napi fontos.

Lázár János: A kormány Mikulása bőkezű volt…. – a nyugdíjasok erről másként vélekednek

"A vásárhelyi városvezetésnek segíteni olyan, mint halottnak a csók..."

0 1 039

Tisztázzunk valamit: a kormánynak nincs pénze. Arra adtak felhatalmazást a regnálónak akik rá szavaztak, hogy mindannyiunk közpénzét rendeltetésszerűen – nem pártalapon – arra költse, ami az ország népének a legjobb.

A kormány Mikulása bőkezű volt..

Lázár egykori mindenminiszter mióta visszavonult fatornyosába és ott építi reménybeli karrierjét járja a vidékét és “meghallgat”, “ígér” pártja nevében. Nem titkolva azt, hogy mindaz, amiről szót ejt kizárólag abban az esetben vehető készpénznek, ha a Fidesz fennhatósága alatt marad az ország.

Közösségi oldala tanulsága szerint így tett kedden is:

“A kormány Mikulása bőkezű volt. A Makó-Belvárosi Református Egyházközség 491 millió forintot nyert a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola fejlesztésére. Bővül a Hagymatikum fürdő, uszoda és sportcsarnok is épül Makón, ahová az elmúlt években 24,5 milliárd forint fejlesztési pénz érkezett.

A Kormány teljesítette, amit megígért. Makónak minden sikerül, Vásárhelyen nem megy semmi. Erről tájékoztattuk ma a sajtót Farkas Éva Erzsébet polgármester asszonnyal és Kondrát Zoltán lelkész úrral.”

A vásárhelyi városvezetésnek segíteni olyan, mint halottnak a csók

Lázár János arra a kérdésre, hogyan állnak Vásárhelyen, a másfél évvel ezelőtt, jelenlétében, Almási István polgármester és Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt és meghatározott Modern Város Programban lefektetett projektek és beruházások, azt felelte,

a városvezetés miatt az sehogy sem áll. A kormány nem tud segíteni, mert az olyan lenne mint halottnak a csók!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ