Városi kurír
A napi fontos.

Bencsik András: … személyes bánatomra a Közép-európai Egyetem marad Budapesten és rontja tovább a levegőt…”

"Soros a háttérhatalom samesza..."

0 2 247

Ha hétfő, akkor Sajtóklub, amiből ezen a héten megtudhatta, aki a Huth-Bencsik-Szentesi Zöldi-Bayer négyestől akar a magyarországi történésekről szerintük hiteles tájékoztatást kapni, hogy a csak virtuálisan létező CEU ugyan elköltözik Bécsbe, de a Közép-európai Egyetem, ami egy és ugyanazt jelenti, marad Magyarországon.

Bencsik szájba rág….

“Igazi klasszikus szélhámosság ez az egyetem. Már a neve sem valódi. Egyből két neve van, van egy egyetem, aminek az a neve, hogy Közép-európai Egyetem, – nevezzük mondjuk Jancsinak – van egy másik egyetem, ami ennek az angol fordítása, Central European University , az meg a Juliska.Ők azt mondják, hogy ez két egyetem, de valójában egy épület, egy rektor, egy tanári kar, egy egységes oktatás….”

Ha adóellenőr jön, akkor Jancsi, ha barátok, akkor Juliska….

Remélhetőleg így mindenkinek tiszta, hogy “Jancsi” marad a belvárosban, mert az intézménynek tökéletes a közeg, ahol a regnáló hatalom mindent megtesz azért, hogy egyenlő feltételek mellett végezhesse munkáját. Pénzünket, idejüket, fáradtságukat nem kímélve ekézik az intézményt – más deklarált kivetni való híján azért, mert Orbán pipa Sorosra.

Jancsit az Európai Unió támogatja, Juliskát pedig Soros

“… azok a bepalizott külföldi diákok, akik abban a reményben, hogy kapnak egy Amerikában elismert diplomát, azoknak el kell menniük 2-3 hónapra Bécsbe hallgatni valami előadást…. “

“Soros a háttérhatalom samesza…”

-mondta Szentesi Zöldi László, szigorúan az antiszemitizmusmentesség jegyében arra, hogy Soros miként tudta elintézni pikk-pakk az egyetemi költözést.

…” Kurtz összecsapta a bokáját és azt mondta, hogy Isten hozta a Közép-európai Egyetemet….”

Slomó, tényleg?

Rémálomnak nevezte, hogy egy “amerikai szélhámos”, aki “különböző pénzügyletekből gazdagodott meg” – még mindig Soros Györgyről beszél – Kurtz egyszerűen fogadta.

Huth Gergely sajnálja, hogy nem tudják minden egyes orgánumban, akik a fentiek miatt fasiztázzák Magyarországot egyenként elmagyarázza, hogy miért nem igaz a véleményük, ami rövid távon rossz.

…” hosszútávon nagyon-nagyon jó, ugyanis elképesztően megerősíti a magyar állam tekintélyét…”

Aki akar, bogarásszon kedvére:

A Fidesz legfontosabb kommunikációs eszköze az antiszemita intenciójú uszítás….?

Netanjahu odavan Orbánért – Ő tudja…..

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ