Nemzeti Erkölcsőszök - Valakit mindig meg kell támadni! - Városi Kurír

Sorting by

×

Nemzeti Erkölcsőszök – Valakit mindig meg kell támadni!

Orbán Fideszének szüksége van ellenségekre, valakit mindig meg kell támadni. Soros és a ’migráns’ után most a melegekre került sor, pedofiltörvénynek hívják a kis aranyost, és a 19. századot célozzák vele. Valamivel el kell takarni a Szájer-, a Borkai- és a Kaleta-ügyet. És jól jön az a választási sampányban, ha kipécézhetnek ellenzéki oldalon is egy-egy homoszexuális ellenfelet. Rab László összefoglalója a 24. hétről.

Hirdetés

Arra hivatkozik a rablóbanda, ami nincs neki

Tilos lesz az ifjúság számára a homoszexuális vonatkozások emlegetése a szent magyar oskolában, Shakespeare, Rembaud, Babits, és mondjuk Kölcsey (!) is veszélyes lehet a gyerekek számára, irtani fogják Janus Pannonius és mások műveit. Még jó, hogy rögtön be nem tiltották az 1200 oldalas regényfolyamot, Az eltűnt idő nyomábant, mely Marcel Proust szörnyű műve, a 14. oldalon a Madeleine-kekszes, emlékfolyamot elindító jelenettel, rendes egyetemista általában idáig jutott el benne – eddig. Most majd lesz oka az alapos tanulmányozásnak, Orbánék betiltották, a gyanús részeket a könyvtárosok kitépték a könyvből vagy míniummal átkenték, nehogy szegény gyanútlan ifjúságot megfertőzzék. Anélkül, hogy a Fidesz-uralom újabb kártékony intézkedésével túl sokat foglalkoznék, elmondom, hogy a saját szememmel láttam annó a komóban, amint Petőfi híres versében (Mit nem beszél ez a német?) a trágár részt („Foglalod a kurvanyádat…” javítófestékkel áthúzták. Jönnek tehát vissza a régi idők, a magyarok Minije Kína és Oroszország hű csatlósaként kezd bevörösödni, mindent üldözni fognak, ami nem kedves a rablóbandának. És mit tart a feje fölé a maffia, mely oly jól megszedte magát a tízes évtizedben?

Naná, hogy az erkölcsöt! A jó ízlést. Csőszködni kell, gondolják a pókhálós Fideszben, vadásszunk a homokosokra! Üssük a libernyákok fejét, amíg lopunk. Hogy a nép felejtse a csikót látva dugogató Borkait. Szent fazekaknak ábrázoljuk magunkat, nehogy megüljön az emlékezetben a helikopterről lógatott Semjén-rémszarvas, és gyorsan feledjük Kósa csengeri kalandját is az örökösnővel. Borkai seggét se lehet majd mutogatni, mert azt mondja a maffia, hogy az veszélyes a tinédzserek lelkivilágára. A Fideszben egyébként nagy hagyománya van a hétköznapi másságnak (a kokót is beleértve) úgy gondolják (miközben tele a párt politikai hasznokra utazó csőcsumicsá-szintű csávóval), hogy a buziságot a buziság mutogatása okozza, azt kell tehát törvénnyel akadályozni. És ki kell jelölni egy állami (ezt tanulták a barmok Kínától) sóhivatalt, amék majd elmagyarázza a kölykeimnek, ki az a „nadrágos menyasszony”, akivel nem árt vigyázni.

Köszönjük, Emese!

Most már csak az a kérdés marad, hogy az oskolában hogy magyarázzák el a Kínai Fideszkommunista NER útmutatásainak megfelelően a honfoglalás egyes motívumait. Pédul Emesét hogy ejtette teherbe a turul. Álmában, ja. Ha a gyerek kérdez, hogy azért ez mégiscsak ciki már, hogy valaki alszik, és közben odamegy a turul, és zumek, nem néz se istent, se embert, csak az az egy dolog izgatja, hogy Emesét elkapja egy kanyarra, mert (itt jön a Fidesz-motívum) célja a nemzetalapítás, ezért vágja Emesét kenterbe, kedves gyerekek, de ne gondoljátok, hogy ez valami szörnyű szexualitás volt, nem, dehogyis, nem basztak, ha konkrétan erre gondolnátok, hanem csak úgy mórikáltak, kicsit tettek-vettek, Vasban úgy mondják, hogy keremaringóztak, Pistike, hozd ki az ellenőrződet, ’kedves szülők, gyermekük visszatérően bajuszt rajzol az irodalomkönyvében a nőknek, kérem, fáradjanak be az igazgatóhoz, hol egy fideszkeresztény pappal, egy futball kapusedzővel és Mészáros Lőrinccel megbeszéljék, mi legyen a gyerekből, tűzoltó, katona vagy jachtkölcsönző az Adrián. Köszönettel, az igazgatóság.’

Visszavágtunk Trianonért, 1:1-re legyőztük a franciákat, az állami médiában addig mutatták a meccset, amíg Fiola bevágta a gólt, hadd higgyék a Fidesz-szavazók, hogy 1:0-ra nyertünk. Nem egy csapat érte el az eredményt, hanem „mi, magyarok”, ezt posztolta maga a Minnerbauer is, miközben idézett a Marseillaise-ből, de persze nem azt a részt, hogy „Ellenünk tört a kény uralma, vérben áztatja zászlaját”, és kihúzták belőle a dugásra vonatkozó részt is, „Letörnek népet és hazát, bosszút állnak ifjon, s gyönge lányon!”

Egyébként úgy örültem Fiola kartárs góljának, mint majom a farkának (tudom, hogy a törvény miatt ezért életfogytiglant kapok, akkor is leírom). Helyzetkihasználásunk a franciák ellen száz százalékos volt, egy helyzetünk volt, azt pedig belőttük. Bár csak a történelemben is így csináltunk volna, ott pedig sokkal több helyzetünk volt, mindet elpuskáztuk. Tény, hogy jobb úgy az EB, ha mi is ott vagyunk, hála a Karamella Minnerstone-jának, most már állandósultunk, még az is lehet, hogy Pesten lesz a döntő. Nézzenek oda, a bolha engedi a koronás időkben, hogy teltház legyen a Népstadionban.

Meggymag az ifjúság tortáján

Kicsit fura a sok maszk nélküli honfitárs látványa, magamat hülyézem, aki nem látja, hogy a sok beoltott népfi azt csinál, amit akar. Vonulhat is az utcán, ha úgy tetszik neki, s üvöltheti a Gautanamera dallamára a büdösrománt meg a büdösszlovákot. A Mini is ezt csinálja, csak sokkal szofisztikáltabban. Talán még tetszik is neki, hogy „a magyarok” ennyire őrzik harciasságukat. A nyolcvanas években is ment egy rigmus, akkor a Régi mániám volt az alap, emlékszik rá a libernyákhad is: Régi mániám, végigágyúzni Románián, így kezdődött. Semmi sem változik, minden úgy történik, mint a sejtelmesen ködös éjszakán, amikor a turul óvatosan, skandináv krimiket idéző módon odasomfordált Emese sátrához, hogy megdugja a ténsasszonyt. S abból aztán hatalmas nemzet lehessen. Lett is, hála istennek, nincs nagyobb és jobb nálunk, ahogy Varga főtörzs mondta Orbánnak egykor a zalaegerszegi laktanyában: maguk a meggymag az ifjúság tortáján.

Mire galád írásom megjelenik, már túljutunk a germánok elleni müncheni derbin, győznünk kell ahhoz, hogy továbbjussunk, nekünk ugyanis mindig győznünk kell, tudjuk jól abból az időből, amikor őfőméltósága szíveskedett eltűrni, hogy a magyar legyőzze saját zsidó honfitársait, kipécézze a homokosokat és mindazokat, akik másként gondolták a világot. Rémes érzéseim vannak, ha arra gondolok, mit tett, s mit fog tenni a Fidesz-pókháló a gyerekeimmel.

Volt egy rémálmom is az után, hogy a sunyi Jobbik simán együttszavazott Orbánnal a pedofiltörvény ügyében

Együtt kell velük működni, át kell szavazni rájuk, ja. Rémálmomban az volt, hogy mi van, ha az ellenzék pártjai nem Orbán megbuktatására, hanem arra hajtanak, hogy ők legyenek 22 után a legerősebb és legnagyobb ellenzéki frakció a parlamentben. És ez az egész megbuktatjuk Orbánt-szöveg csak kacsaduma, etetés. A Mini beoltatta az országot, ökör volt ugyan a korona elején, azt se tudta, hol a feje, tapizta zavarában a maszkos dobozokat a reptéren, de aztán az élére állt a magyar marszejéznek, s most a hetvenezres tömegben úgy tündökölt a stadionban, akár egy isten. Sorra nyírja ki ellenfeleit, bevezeti a kínai-orosz mintájú totálállamot, az ellenzék közben erőtlenül arról győzködi híveit, hogy támogassa a (Fidesszel együtt szavazó) Jobbikot. Mert a Jakappéter olyan cuki, Kövér is megbüntette, egyem a szívét, igazi honbarát. Szóval mi van, kérdeztem rémálmomban, ha ezek a zuglói szocik a dékásokkal és a monumentumosokkal karöltve jól elosztják most a maradék lét és helyeket, miközben a nép abban reménykedik, hogy nem fognak este hétkor leállni a választási számítógépek.

Az nem lehet, mondta Varga főtörzs rémálmomban, ha valami úgy lesz, akkor biztos, hogy úgy lesz. Itt, ennél a résznél ébredtem aztán föl.

Búcsúzzunk a 24-estől ugyanolyan szépen, mint ez EB-től. Jöjjön a 25-ös.

Előző hét

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.