Connect with us

Kerítésen innen

Szívszorító üzenet az Inárcson meggyilkolt nő lányától

inarcs-emlek
Megosztás

Inárcs: egy férfi halálosan megszúrt egy hivatali alkalmazottat – ennyi a hír. A nő családjának, ismerőseinek és minden jóérzésű embernek természetesen sokkal többet jelent. Az árván maradt lány közösségi oldalán állít emléket édesanyjának.

„Édesanyám emlékére! Hogy mindenki megtudja, milyen ember is volt Ő!

Édesanyám nagyon erős ember volt. Egyedül nevelt fel hármunkat, engem és a testvéreimet. Édesanyám önzetlen volt! És önzetlenségre nevelt mindhármunkat! Édesanyám erején felül is dolgozott.

Küzdött és nem adta fel, mindhármunkért. Aztán már édesanyám nem csak értünk küzdött, hanem a világért! Másokért áldozta fel az idejét és az erejét, másokat tett a fontossági lista tetejére, nem magát!

Édesanyám tökéletes ember volt! Soha nem voltak nagy álmai, csak egy nyugodt otthon és szerető család! Édesanyám kedves volt! Tele volt a lelke szeretettel és tisztelettel!

Édesanyámnak a fahéjas kávé volt a kedvence. Soha nem fogom elfelejteni az illatát mikor nála voltam és főzött nekem.

Édesanyám szereteténél nem kapok már soha melegebbet!

Édesanyám megbocsájtó volt! Így most megbocsájtunk mindenkinek, akinek nem volt még életében alkalma megbocsájtani!

Édesanyám nagyon szerette a munkáját! Hitte, hogy minden gyermek érdemel még szeretetet, hogy a csellengőket is össze lehet tartani és számára nem volt lehetetlen!

Édesanyám mindenkinek segített! Okos nő volt, céltudatos és kitartó. Napra órára és percre pontosan felidézett bármit, amire kíváncsi voltál, a szociális munkához tartozó illetve szakmába vágó összes törvényt kívülről tudta.

Édesanyámnak nem volt lehetetlen!

Soha nem lesz még egy olyan erős nő mint az én édesanyám! Mert édesanyám szerette az angyalokat és remélem most ő is velük van!

De édesanyám félt! Mert bántották verbálisan. És édesanyám így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe.

Édesanyám otthon, este 9-kor és hétvégén is dolgozott. Azért, hogy számára eddig ismeretlen személyeken erején felül segítsen!

Édesanyám ez voltál te!

Szerető anya, feleség és mama! Mindenki édesanyja! Mert nálad mindig volt helye bárkinek!
Ezért adom ezt most neked édesanyám, hiszen mást már nem tudok! Az emlékedet mindenkinek, hogy az egész világ tudja, mekkora szíved is volt neked és csendesen a munkáddal hatalmas dolgokat vittél véghez! Akkor is, ha úgy érezted, ezt nem ismerik el igazán.

Kereshetjük a sok „ha”-t, mi lett volna ha…. de én csak békét szeretnék neked és azt, hogy tudd, egy jobb helyet teremtettél, ha nem is mindenhol, de rengeteg ember lelkében! ❤”

Nem csak Inárcs, de az egész ország gyászol.

Előzmény

Brutális gyilkosság Inárcson! – Segíteni ment, megkéselték….

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük