Nem vagyok egy finnyás fajta, de azért ma majdnem összehánytam magam. Hatalmas önuralom kellett, hogy nem tegyem. Végtelenül aggódtam, félve tőle, hogy igazoltat esetleg a karhatalom, de szerencsére nem!

Gondolom üldözni kellett a menekülteket,

ahogy írják, keresztény nemzetünket támadó migránsokat – dehogy kellett, hazug statisztikákat kellett gyártani róluk, mivel rég nem hozzánk menekülnek, mi menekülünk fejvesztve, minél távolabb ettől a beteg világtól, ami régen a hazánk volt – , vagy ha éppen nem őket, hát a hajléktalanokat. És itt álljunk meg egy szóra!

- Hirdetés -

Mert hol keresztény, és hol nemzet az, ahol nyílt náci uszítás csöpög a kormányzati propagandamédiából, még a sajátjaink ellen is? Hol? Hol van itt kereszténység? Hol van a nemzet?

De boldog voltam, hogy nem igazoltattak, így nem kellett elővenni egyetlen okmányomat sem, amin ott virít, hogy én is „olyan” magyar lennék, mint „ők”, mert akkor tuti kidobom a taccsot!

Régi motoros vagyok már,

sok mindent össze is olvastam hasonló förmedvényekről, mint amivel minket vert meg a sors, – Nem az isten! Nem! Istent hagyjuk, ha kérhetem! Ha lenne, az állampárt irodái helyén már rég a pokol tüze lobogna! – és kellő fantáziával is bírok posztapokaliptikus rémtörténetek gyártásához, de soha nem hittem, hogy egyszer még ide is eljuthatunk!

Eljutottunk!

A Ripost, „csak” 145 forintért, 6 skandi és 7 sudoku között, volt oly szíves, és az eddig titkolt, komplett kormányprogramot lehozta. Két mondat! MEDDIG ÉLNEK VISSZA A HAJLÉKTALANOK MINDANYIUNK TÜRELMÉVEL? NEKIK MINDENT SZABAD?

Mai Kormány-aljasság: “meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?”

 

Igen! Nekik mindent szabad! Például megfagyni. Halálra veretni magukat unatkozó suhancokkal. Felgyújtatni magukat. Elszenvedni a rendőrség, az önkormányzatok, az állam vegzálását, a többségi társadalom megvetését, viszolygását. Meg persze alkoholba, patkányméregbe – olcsó kábítószer gyanánt – menekülni saját maguk, a környezetük, az életük elől.

És persze szabad például a betegeknek kórházi fertőzésekben megdögleni.

Máig nem ismerhetők a kórházi fertőzések adatai – petíciót indít a TASZ

 

Poloskás ágyban várni a családot, hozzon be gyógyszert. Szabad a fiataloknak az ismét sokat szidott nyugatra emigrálni. Szabad nézni – már, ameddig szabad – a propaganda miniszter (Goebbels csókoltatja!) helikopterezését, a Kedves Vezető őrült repülőzését, a nemzeti mangalicaszerelő zsírtól csöpögő tokáját, Cilike és Timike olcsó celebeskedését.

Rövid, egyszerű, logikus okfejtés arról, hogy miért Orbán repülője, amin egy hete pörgünk…..

 

Persze! Érezzük lassan mind, hogy visszaélünk a türelmükkel,

és örülhetünk, hogy még ennyire is megértők! Hogy eddig „csak” a menekültek, a hajléktalanok, a cigányok, a zsidók – Ne forgasd a szemed! Igen ők is! Alig leplezett, kormányzat által generált antiszemitizmus van az országban! – a melegek, a liberálisok, a baloldaliak, az értelmiség, egyáltalán a gondolatok üldözendők! Ők, mi vagyunk azok, akik bármikor a Ripost címlapjára kerülhetünk a hajléktalanok után.

Mai Kormány-aljasság: “meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?”

 

Ami a tragédia, hogy ismerjük már, ha máshonnan nem, hát a történelemkönyvekből az „ilyen” címlapok utóéletét. Túl jól ismerjük! Ezért nem is múlik a hányingerem!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét