Alig leplezett, kormányzat által generált antiszemitizmus van az országban!

Nem vagyok egy finnyás fajta, de azért ma majdnem összehánytam magam. Hatalmas önuralom kellett, hogy nem tegyem. Végtelenül aggódtam, félve tőle, hogy igazoltat esetleg a karhatalom, de szerencsére nem!

Gondolom üldözni kellett a menekülteket,

ahogy írják, keresztény nemzetünket támadó migránsokat – dehogy kellett, hazug statisztikákat kellett gyártani róluk, mivel rég nem hozzánk menekülnek, mi menekülünk fejvesztve, minél távolabb ettől a beteg világtól, ami régen a hazánk volt – , vagy ha éppen nem őket, hát a hajléktalanokat. És itt álljunk meg egy szóra!

Mert hol keresztény, és hol nemzet az, ahol nyílt náci uszítás csöpög a kormányzati propagandamédiából, még a sajátjaink ellen is? Hol? Hol van itt kereszténység? Hol van a nemzet?

De boldog voltam, hogy nem igazoltattak, így nem kellett elővenni egyetlen okmányomat sem, amin ott virít, hogy én is „olyan” magyar lennék, mint „ők”, mert akkor tuti kidobom a taccsot!

Régi motoros vagyok már,

sok mindent össze is olvastam hasonló förmedvényekről, mint amivel minket vert meg a sors, – Nem az isten! Nem! Istent hagyjuk, ha kérhetem! Ha lenne, az állampárt irodái helyén már rég a pokol tüze lobogna! – és kellő fantáziával is bírok posztapokaliptikus rémtörténetek gyártásához, de soha nem hittem, hogy egyszer még ide is eljuthatunk!

Eljutottunk!

A Ripost, „csak” 145 forintért, 6 skandi és 7 sudoku között, volt oly szíves, és az eddig titkolt, komplett kormányprogramot lehozta. Két mondat! MEDDIG ÉLNEK VISSZA A HAJLÉKTALANOK MINDANYIUNK TÜRELMÉVEL? NEKIK MINDENT SZABAD?

Mai Kormány-aljasság: “meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?”

 

Igen! Nekik mindent szabad! Például megfagyni. Halálra veretni magukat unatkozó suhancokkal. Felgyújtatni magukat. Elszenvedni a rendőrség, az önkormányzatok, az állam vegzálását, a többségi társadalom megvetését, viszolygását. Meg persze alkoholba, patkányméregbe – olcsó kábítószer gyanánt – menekülni saját maguk, a környezetük, az életük elől.

És persze szabad például a betegeknek kórházi fertőzésekben megdögleni.

Máig nem ismerhetők a kórházi fertőzések adatai – petíciót indít a TASZ

 

Poloskás ágyban várni a családot, hozzon be gyógyszert. Szabad a fiataloknak az ismét sokat szidott nyugatra emigrálni. Szabad nézni – már, ameddig szabad – a propaganda miniszter (Goebbels csókoltatja!) helikopterezését, a Kedves Vezető őrült repülőzését, a nemzeti mangalicaszerelő zsírtól csöpögő tokáját, Cilike és Timike olcsó celebeskedését.

Rövid, egyszerű, logikus okfejtés arról, hogy miért Orbán repülője, amin egy hete pörgünk…..

 

Persze! Érezzük lassan mind, hogy visszaélünk a türelmükkel,

és örülhetünk, hogy még ennyire is megértők! Hogy eddig „csak” a menekültek, a hajléktalanok, a cigányok, a zsidók – Ne forgasd a szemed! Igen ők is! Alig leplezett, kormányzat által generált antiszemitizmus van az országban! – a melegek, a liberálisok, a baloldaliak, az értelmiség, egyáltalán a gondolatok üldözendők! Ők, mi vagyunk azok, akik bármikor a Ripost címlapjára kerülhetünk a hajléktalanok után.

Mai Kormány-aljasság: “meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?”

 

Ami a tragédia, hogy ismerjük már, ha máshonnan nem, hát a történelemkönyvekből az „ilyen” címlapok utóéletét. Túl jól ismerjük! Ezért nem is múlik a hányingerem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük