Baranyi Krisztina nem sokat húzta az időt kerülete szerződéseinek átnézésében. Ahogy ígérte, elkezdte felbontani a sumák-gyanúsakat. Minderről közösségi oldalán számolt be.

A mai napon felbontottam a szerződést

azzal a céggel, melynek vezetője a Fidesz által segített álellenzéki Lokálpatrióta Egyesület képviselőjeként indult a választáson.

A Zymhod Kft havi bruttó 381 000 Ft-ért “adott” üzletviteli tanácsokat

Bácskai Fideszes polgármesternek. Dr.Tóth Lászlónak a 2015 óta érvényben lévő szerződés szerint egy betűt sem kellett leírnia, a munka teljesítését a volt polgármester maga igazolta.

Az egyesület elnökének feleségének,

Deutsch Kornéliának is találtunk élő szerződését az Önkormányzattal. Eszerint feladata a Ferencváros újság cikkeinek átolvasása és ellenőrzése havi 100 ezer forintért 2019 márciusától ez év végéig. A lap munkatársai nem tudtak róla, hogy Deutsch Kornélia szintén itt dolgozik.

Lassan érthető lesz, hogy mire megy el 91 millió

a kéthetente megjelenő lapnál, úgy, hogy a szerkesztőség nincs túlfizetve. Veres László a lap főszerkesztője 2 millió forintért maradna a szerződése lejártáig, miközben az aktuális lapszám máris késik, mert szerinte nem volt esemény mostanában, ezért nincs tartalom az új lapszámhoz..

1 hozzászólás

  1. esetleg ha ráérnek és nincs más dolguk, pusztuljanak rakásra a neokommonyista görényfideszesek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét