Engedjék meg, hogy dekódoljam a Kedves Vezető pénteki üzenetét, drága népének!

Pénteken, mikor a Kedves Vezető újra szerencséltetett minket a nemzeti hírharsona, állami propagandaadó szokott reggeli igehirdetésén némileg kásás hangon – Nyugi! Fel sem merült bennem, hogy esetleg a győztes pálinkaszabadságharcunk egyenes következménye mindez. Eszembe nem jutott. Így beszél, így beszél. Ő dolga….Meg a miénk….Mindegy. – magvas és igen bölcs gondolataival, megvilágosodtam.

Igen a Kedves Vezető szép, tagolt mondatai meggyőztek arról, hogy ennek a vírusnak „más a tűzereje”, ezt a vírust „szuronyhegyre kell tűzni”, „át kell lőni a tüdejét”.

Aha, értem!

De, ezt valaki mondta már az orvosoknak, akik meg eddig azt hitték, hogy ez egészségügyi kérdés? Hogy csak a szuronyroham, az győzheti le? Merthogy, hullunk, mint a legyek. A lélegeztetőgépeken lévő betegek életesélyei pedig valami borzasztóak. Hát szóljon már valaki nekik, hogy a Kedves Vezető megtalálta a megoldást.
Közbevetőleg, ezen, nem is csodálkozom. Pártunk és kormányunk tagjai mind feltalálók. Rogán Antal miniszter úr a programozásban alkotott maradandót, ne kérdezzék mit – tőle sem, ő sem tudja – de ért vagy 800 millió forintot. Szijjártó naccs’úr a felfújható házakban jeleskedik, minden évben nagyobb lesz néhányszáz négyzetméterrel a kecója. De, itt van a nagyszerű Kósa Lajos is,  aki valami csengeri háztartásbelivel, egy mosógépet talált fel, amivel a tervek szerint legalább 1,3 milliárdot lehetett volna patyolattisztára mosni. Mondjuk, ez a találmány bedöglött még a próbaüzemen. Dolgoznak a megoldáson.

És erre tessék! Most itt a Kedves Vezető, aki a szuronyrohammal akarja megfogni a gyilkos vírust. “Át kell lőni a tüdejét”

A hülye dánok, meg a világ boldogabbik fele meg még le van ragadva a hagyományos orvoslásnál, meg a bezárkózásnál, a kontaktkutatásnál. Meg is látszik az eredménye. Majdnem utolsók a halálozási statisztikákban. Bezzeg mi!

Az ég áldja meg érte, a Kedves Vezető ráérő szabadidejében ezt is kikutatta nekünk: az „izolálás, a bezárkózás, csak lassítani tudja a vírust”.

Értjük, nem? Nem. Nagyon nem!

A kevésbé figyelmes olvasóim számára jelezném mégis, hogy az idézőjelek nem véletlen elütések. A Kedves Vezető legfrissebb virológiai kutatásainak eredményei ezek, amiket szép szájával maga osztott meg, alig néhány órája celebrált miséjén, a nemzeti propagandaadón. Magukra vessenek, ha nem hallgatták, de semmi gond, mert, ha így haladunk a “szabad” sajtó és média felé vezető úton, alszanak párat és csak ezt hallgathatják.

És engedjék meg, hogy vegyem magamnak a bátorságot, és dekódoljam a Kedves Vezető pénteki üzenetét, drága népének:

  • Nem számít semmi! SEMMI! Merthogy a Kedves Vezető megint focimeccsen akar szotyolázni!
  • Különben meg a baloldal oltásellenes, ha beoltatja magát, akkor meg a többiek elől vettük el az oltást. Ez eddig tiszta.
  • A csodába a teszteléssel, kontaktuskutatással, a karanténnal, mindennel, mert a tudomány felcsúti állása szerint a „más tűzerejű vírust” majd teltházas focimeccseken fogjuk „szuronyhegyre tűzni”, és a „tüdejét átlőni”.
  • És ez a lényeg! Végre, teltházas meccseket szervezünk. Egyedül, tán az egész világon. Így kell ezt. Legyünk ebben is az elsők, ha már az egy főre jutó stadionok, meg a Covid halálozások listáját is mi vezetjük. Ez most a legfontosabb.
  • A háborút megnyertük, a vírust nemzetünk sárkányölője a szőnyegre nyomta. Győztünk.
  • A töméntelen napi halálozás meg nem más, mint adattorlódás. Aki mást mond, az oltásellenes!

Könyörgöm! Mondják, hogy egyszer felébredünk ebből az ócska, szürreális, őrült, zsé kategóriás rémálomból!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Engedjék meg, hogy dekódoljam a Kedves Vezető pénteki üzenetét, drága népének!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük