Connect with us

Voks 2024

Orbán és „szupercsapata” – Összehangolt támadás a TikTokon és a Facebookon

Megosztás

Titkos kormányülésre hívta össze Orbán Viktor azokat, akiket a TikTok oldala, csak mint szupercsapatot emleget.

orbán
Megosztás

Azzal igazán nem lehet vádolni Orbán Viktor médiacsapatát, hogy nem tesznek meg mindent a főnök népszerűsítéséért. Lássuk a legutóbbi eseteket, amikor szinte egyszerre nyomtak be a fiataloknak szóló TikTok-ra és a konszolidáltabb(?) Facebookra is egy-egy stílusában az adott platformnak megfelelő anyagot.

A Szupercsapat, avagy a közröhej

A magyar kormányfő egy ideje már ott van a fiatalok kedvenc platformján is, méghozzá egyre kínosabb posztokkal, pedig az eredeti küldetés, a célszemély -hogy a szupercsapathoz méltó stílust használjunk- népszerűsítése volt. Mindenki döntse el maga, hogy az alábbi poszt mennyire járhat pozitív eredménnyel, vagy inkább improduktív?

@viktor_a_tiktokon

Hívjátok a Szupercsapatot! ? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Fidesz #kormány #Szupercsapat

♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Kolostorból kolostorba

orbán

 

Háromnapos kihelyezett kormányülést hirdetett a miniszterelnök, a már jól bevált sopronbánfalvi kolostorba. A Facebook-bejegyzés képei szerint akárcsak a nyári zenei fesztiválokon, itt is van O. nap, különben miért rohannának a miniszterek már előző este beköltözni. Csak annyit tudni, hogy a „nagy színpadon” a sztár fellépő Orbán Viktor. Műsorának címe egyelőre titok. Csak találgatni lehet, hogy az ősz mester és a bólogató tánckar előadja-e a múltheti EU-csúcs sláger-produkciója, a „Hattyú halála” című pávatáncjáték mellet a „Svédek” című nem létező Roxette szám remixét is.

A bejegyzés szerint: „Meló az van!”

Előzmény

 

Szerző