Kerítésen innen

Orbán Viktor videómontázzsá lett?

Orbán Viktor videómontázzsá lett?

A szokásos bejelentkezések helyett Orbán Viktor közösségi oldalán egy zenei aláfestéssel tarkított videómontázsban számolt be az oldalkezelő gazdája elmúlt hetéről.

Mi történt?

Orbán miniszterelnök hosszúra nyúlt szabadsága alatt csupán mások fotóinak köszönhetően láttunk bele a mindennapjaiba, amit a beszámolók alapján megállapíthatóan főleg evéssel-ivással, szerencsés kimenetelű “hajótöréssel” és szörzetnöveléssel töltött.

Hazaérkezve szintén képek tudósították a nagyérdeműt, hogy mivel múlatja a munkakezdés óráit, majd Mihail Gorbacsov temetésén végre rekedten ugyan, de megszólalt:Vasárnap este….

A hét zárásaként vasárnap késő este egy összevágott videó emlékezett meg az Orbán-hét ténykedéseiről:A kommentekből…

“Jó munkát kívánok! Örülök, hogy megjárta Moszkvát, ez így volt helyes. Jó éjt kívánok”

“Tisztelet a hősöknek Emlékük legyen áldott Mozgalmas hét volt további sikeres munkát kívánok a Miniszterelnök Úrnak és minden jot”

“Kőszőnnyük a föméltosságu föispán dóktor miniszterurnak hogy így kiáll miértűnk!!! És hogy szenvedéje magyarórszág és hogy továb csöken a rezsicsökentés! Halyrá magyarórszág halyrá mimagyarók! 🇭🇺🇭🇺🙏🏻 ❤😘 Csak a fidesz-kdmp!!!”

“Hát igen…., történnek a dolgok, események. Bírni kell erővel, egészséggel!”

“Mint mindig mozgalmas volt és kezdődik a hét a ” Győztes” névnapjával.🙂 Szeretettel kívánunk még sok boldog névnapot egészségben és sikerekben Miniszterelnök Úr!”

“Oktatò film a momentumos csicskàknak. Egy àllamférfi 7napja .”

“Csak halkan jegyzem meg, más is történt a héten. Kezdtek befutni az új értéken kalkulált rezsiszámlák… Szerintem a következő hetek mozgalmasabbak lesznek! Hatalmas katyvasz az egész… Szóval az árak, és az elégedetlenség nő. De legalább azt biztosan tudjuk, hogy az apa férfi!”

“Elértük a valós 38% inflációt. EZ történt a héten.”

“Azzal nem vagizik senki, hogy dupla augusztusi után, mikor jön a szeptemberi családi pótlék?”

“Hol van az igazi Orbán?”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

 • Országunkat egy lóért
  Akárhonnan nézzük, az oroszországi (részlegesnek mondott) mozgósítás bizonyosan azt jelenti, hogy a hivatásos orosz hadsereg nagy bajba került, amely – úgy tűnik – immár nem az egész világon, hanem csak Ukrajnában a második legnagyobb katonai erő.
 • Vatikáni rájder is részt vett az országúti kerékpáros világbajnokságon
  Bár Don Matteo mindenhová kerékpárral ment, az mégis igazi kuriózum, hogy az idei országúti kerékpárosok mezőnyversenyében a 40 esztendős Rien Schuurhuis a Vatikán színeiben állt rajthoz.
 • Karma-válsághelyzet ellen itt az 5 módszer, amitől fellélegezhetsz!
  Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz! Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A Világegyetem törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni a “karmánk érdekében”, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza.
 • Mel Gibson emelte Novák Katalin presztizsét, vagy fordítva? Ki vitte a fotóst?
  Ahogy Orbán Viktornak “leszervezték” a Schwarzenegger-randit, vagy a Chuck Norris találkát, úgy Novák Katalin sem maradt konzervatív/jobboldali/abortuszellenes filmsztár-fotó nélkül.
 • Magyar György: Semjén doktor törvénymódosítása semmit nem bíz a véletlenre
  Létrejöhet az elvileg független Integritás Hatóság, amelynek feladata például az uniós forrásokkal kapcsolatos visszaélések megelőzése, a jogsértések megakadályozása, leleplezése. Erre azonban van már néhány elvileg „független” szervezet, ilyen például az ügyészség. Mitől lesz jobb a helyzet, ha – az EU-s pénzek elherdálásának elkerülése érdekében – Semjén-javallatra létrejön egy újabb kormányzati hivatal?

About Author