Ötöske mindennapi verései

Ötöske, aki az egyik legkártékonyabb szereplője a magyar közéletnek, már fizikai erőszakot is alkalmazna az ellenzékkel szemben. Ötöskével kapcsolatban persze semmin nem kell meglepődni, mert betegesen romlott stílusával már korábban kivívta magának, hogy szobrot is mintázzanak róla.

Ő az ember, akinek száján a szar folyik

Teljesen mindegy neki, hogy kibe rúg verbálisan, mert úgy tűnik, lételeme a folytatólagos bántalmazás. Világosan látható, hogy kényszeresen arra törekszik, hogy minél szélsőségesebb állapotok alakuljanak ki, és az emberek egymás ellen forduljanak, ha kell, ha nem. Nagyembernek hiszi magát, még a Pápánál is nagyobbnak és okosabbnak. Keresztényi alázatról, szelíd lélekről Ötöske esetében igazán hiábavalóság lenne beszélni, de még a harcos jezsuitáktól is távol áll, mert szeme sem rebbent, amikor kiderült pl., hogy egyik párttársa, kétes üzelmek közt is szakított időt, kétes forrásból kurvázni.
(Azóta persze formálisan már ex a társ, de azért a Lex- Borkai még megvan. És mint a mesében, csak a MOB-tagsága veszett oda a nemzet makkjának, de a lé meg a lóvé a zsebében marad.)

Nesze neked erkölcs, nesze neked Tízparancsolat

Ötöske azt üti, és azt ütné fizikailag is, aki a bűn ellen tiltakozni mer.
Ötöske olyan mint Móricka a viccben. Nehogy már bárki lófaszoljon engedély nélkül, ha a szeme láttára orgiáznak közpénzeken! Nehogy már rákérdezzenek, hogy a prostik melyik öltéssel varrtak bokrétát a sikeres uniós pályázatra!

Ötöskének szüksége van a hergelésre, és arra, hogy hergelhessen, mert nyilván ettől érzi magát erősnek és potensnek. És persze az sem elhanyagolható, hogy miközben bármelyik náci propagandista melegen ölelné szívére Ötöskét, azért Ötöske a saját zsebére is jól vigyáz.

Show, Vár, csík kóla, intelem.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Ötöske mindennapi verései

 • Avatar
  2019.10.29 - 13:47
  Közvetlen hivatkozás

  LÁTSZIK A CIKK ROSSZ SZÁNDÉKA!

  BAYER ZSOLT, AZ EGYIK LEGNÉPSZERÜBB EMBER MAGYARORSZÁGON, AKI LELEPLEZI AZ ELLENZÉK MANIPULÁLÁSAIT!

  SZAVÁRA SOKAN ODAFIGYELNEK, MERT HISZNEK NEKI!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük