Kerítésen innenGyorshírKiemelt hírek

Révész Máriusz büszkesége: a nyíracsádi bicikliút – újabb hungarikum!

bicikliut

Révész Máriuszt a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos hátradőlhet, vezetése alatt elértük a területe csúcspontját.

Világszám!

Hajdú-Bihar megyei Nyíracsád beírta nevét a magyar büszkeségek könyvébe. Biztos sok másban is élen jár a település, egyben azonban biztosan világelső! Nem húzzuk tovább az olvasó idegeit, kerékpárút építésben aranyérmesek lehetnének, ha lenne ilyen szám az olimpián, vagy a világbajnokságon. Nézzék az alábbi facebookon keringő képet!

 

fotó: facebook

Arról nem szól a fáma, hogy hány kormánypárti képviselő adta át a projekt elkészült szakaszát, ahogy arról sem, hogy mit kóstált, vagy ki ötölte ki a zseniális vonalvezetést. Így azt sem tudhatjuk, ki volt a kivitelező és ő kinek a kije. A lényeg: már használható!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/az-ordibalo-biciklistaktol-ments-meg-uram-minket-onkormanyzati-coki-a-balaton-koruli-kerekparutnak/

About Author

Szólj hozzá!