Berágtak Kósára Debrecenben! – Lehet a sor végére állni……

A  „Mi vagyunk Debrecen” szervezésében tüntetésre készülnek Kósa Lajos távozásáért. Azzal húzta ki a gyufát fatornyosában a képviselő, hogy a parlament megszavazta az általa és Szatmáry kollégája által előterjesztett „rabszolgatörvényként” elhíresült törvényt.

Kósa Lajos, mindazt a rosszat megtestesíti, amit Magyarországnak a Fidesz jelent.

Nem ért ahhoz, amit csinál, „nem a legélesebb kés a fiókban”. Annak ellenére, hogy vagyonnyilatkozata szerint jelentős adóssága van, felesége – ki tudja milyen pénzből- 6 millió forintért vásárolt meg, egy 138 milliós eszközállománnyal rendelkező céget.

Kósa Lajos és a tévéstáb Orbán-kézjeggyel ellátott ajándéka …..

Ugyancsak rejtély, hogy Kósa édesanyja, 82 éves korában miért vágott bele a sertéstenyésztésbe. A miniszter anyukája igencsak élére rakhatta a nyugdíját–ki tudja, lehet csak csirke farhátra adott ki pénzt–, hogy megvalósíthassa élete álmát, disznókat hizlaljon. Kósa pedig valószínűleg a makkot gyűjti a sertéseknek.

A Kósa családnak malaca van,

bejött nekik az élet. Kósa az egyik beterjesztője volt a rabszolgatörvénynek, már ez is elég oka lenne annak, hogy távozzon a közéletből. De Lali király „halmozottan” felelős mindazért, amit a Fidesz galád rendszere jelent az országnak. Tessék csak beütni a keresőbe a Mr. 20 % -ot……..

A rabszolgatorveny.blog.hu összefoglalójából egyértelműen kiderül, hogy milyen következményekkel jár a törvény bevezetése. Az is könnyen áttekinthető belőle, hogy mi az, amit a kormány állít és azzal szemben mi az, ami a munkavállalókra valóban vár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest