Frontiers of Freedom: Orbán Viktor a magyar dementor!

Orbán Viktort az Azkaban foglyai című Harry Potter regényben szereplő, reménytelenséget és öngyilkosságra hajlamosító, öngyűlöletet terjesztő börtönőreihez, a dementorokhoz hasonlította Dr. Miklos K. Radvanyi, a Frontiers of Freedom, az amerikai alkotmányban és a Függetlenségi Nyilatkozatban foglalt értékekre támaszkodó jobbközép amerikai alapítvány alelnöke.

„Egyértelmű, hogy Orbán Viktor nagyon súlyos veszélyt jelent a NATO-ra és az EU-ra egyaránt. A korrigáló lépésekre való idő fogytán van. A magyar emberek egyre elkeseredettebbek. Valós az Orbán Viktor elleni véres felkelés lehetősége. A megelőzést nagy prioritással kellene kezelni Brüsszelnek és Washingtonnak egyaránt”.

A szerző szerint Orbán Viktor Magyarországa Azkaban,

és áttételekkel terjedő végzetes tumorként rombolja a NATO és az EU politikai testét. Ő és a vele összeesküvők, pontosabban a tettestársai bűnöző vállalkozást építenek és működtetnek. Amióta Orbán pártja, a Fidesz 2010-ben kétharmados többséggel hatalomra került, és azóta hatalmon tartotta a testre szabott alkotmány, valamint 2014-ben és 2018-ban a választási csalások, Orbán átgondolt tervet követ, amelynek célja a kibontakozó magyar demokrácia minden vonatkozásának megölése.

A lakosság demoralizálását célzó ördögi jogi és egyéb sémáit arra találták ki, hogy erkölcstelen imbecilitásra redukálja az egész népet. Az úgynevezett „illiberális demokráciája”megfosztotta az állampolgárokat az esélytől, hogy leszavazzák csalásoktól és a külhoni magyarok bevonásától mentes szabad választáson.

Orbán és tettestársai szégyenletes korrupciója elszegényítette Magyarországot,

és a nemzet többségét olyan közel tartja a megalázó szegénységhez, amely éppen elégségesnek tűnik még a társadalmi béke megőrzéséhez. Külpolitikailag Orbán minden eszköz megragad autokráciája megtámogatására, kezdve attól, hogy dörgölőzik a keleti diktátorokhoz, Putyinhoz, Erdoğanhoz és a volt Szovjetunió utódállamainak autokrata vezéreihez. Odahaza drasztikus eszközöket alkalmaz: cinkosaival együtt romba döntötte az egészségügyet, és lerombolta majdnem a teljes oktatási rendszert. Emiatt a legtöbb tapasztalt orvos és képzett ápoló elhagyta Magyarországot, továbbá sok ezer pedagógus vesztette el állását.

Az ország 1990 előtti állapota jobb lehetett, mint a jelenlegi

Ám a jelek szerint semmiféle gazdasági hanyatlás, vagy pénzügyi probléma nem rázza meg Magyarország dementorait. Mint az azkabani dementoroknak, Orbánnak és cinkosainak sincs lelke és nem ismernek kegyelmet. A lopás és sikkasztás zavartalanul folyik. Gyerekkori barátja, Mészáros Lőrinc, és veje, Tiborcz István milliárdos lett – egyértelmű, hogy mindketten Orbán strómanjai.

fotó: pixabay

Korábbi pénzügyi guruja, Simicska Lajos kiesett a kegyekből, mert túl nagy lett a hatalma, és túl sokat tudott Orbán és cinkosai sötét ügyeiről: állítólagos bűnei miatt tönkretették üzletemberként, és anyagilag is. A szükségtörvényről mér sokat írtak, de minden más mellett eliminálja a demokrácia, a szabadság, a függetlenség és az egyéniség minden maradványát, és a magyarokat zombi létre kárhoztatja. És ez az állapot nem is fog változni, amíg Orbán Viktor és bűnöző bandája teljhatalommal bír.

Mindemellett az Európai Unió soha nem tett eltökélt lépéseket Magyarország ellen

Márpedig Orbán tovább gyengíti az unió kohézióját, ha Brüsszel nem avatkozik be. Az EU alapvető értékei forognak kockán. Ennél is fontosabb, hogy Orbán nincs egyedül: a volt Szovjetunió egykori tagállamai legalább olyan korruptak, mint Orbán Magyarországa. Az Egyesült Államok nem tett többet Magyarország ügyében, mint az EU. A jelen amerikai kormányzat egy amatőrt küldött Budapestre, akinek Magyarország-ismerete és -értése nulla körül jár. Az egyetlen kétes eredménye az, hogy bolondot csinált magából azzal, hogy Orbán Viktor ölebévé vált. Így aztán a Fehér Ház és a külügyminisztérium meg van fosztva a Magyarországról szóló objektív és pártatlan információktól.

Egyértelmű, hogy Orbán Viktor nagyon súlyos veszélyt jelent a NATO-ra és az EU-ra egyaránt

A korrigáló lépésekre való idő fogytán van. A magyar emberek egyre elkeseredettebbek. Valós az Orbán Viktor elleni véres felkelés lehetősége. A megelőzést nagy prioritással kellene kezelni Brüsszelnek és Washingtonnak egyaránt – írta a szerző.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük