Kerítésen innenBulvár

Megtámadták az ikonikus dobost!

dobos

Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa szerencsére jól van, és ez a legfontosabb ebben a felkavaró, egészen szürreális rablási történetben – írja Blikk.

Ez történt

Az Omega legendás zenészét az otthonában „látogatták meg” álmelósok, akik aztán munka címszó alatt a házába is behatoltak, megfenyegették, megzsarolták, a falhoz szorították, majd 80 ezer forint készpénzzel távoztak… miután 440 ezret követeltek tőle. Az ügyben a dobos feljelentést tett, így eljárás indult.

Rendőrségi közlemény

„A II. kerületi Rendőrkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók a sértettet kihallgatták, gyanúsítotti kihallgatás nem történt”

– közölte a Blikk érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. A Testamentum zenekar vezetője, Debreczeni Ferenc jelenleg külföldön tartózkodik, mint mondta, szeretné elfelejteni mindazt, amit átélt. Az Omega menedzsere, Trunkos András szeretné, ha barátja támadóit gyorsan elkapnák.

Gyászoljuk a barátainkat, próbáljuk életben tartani az Omega emlékét, s közben ilyen szörnyűségeket kell átéljünk! Felháborító és megbocsáthatatlan, amit Cikivel tettek. Nem csoda, hogy soha nem láttam őt olyan zaklatott állapotban, mint akkor, amikor mindezt elmesélte

– mondta Trunkos.

Via: Blikk.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Omega!

Friss!

 • Országunkat egy lóért
  Akárhonnan nézzük, az oroszországi (részlegesnek mondott) mozgósítás bizonyosan azt jelenti, hogy a hivatásos orosz hadsereg nagy bajba került, amely – úgy tűnik – immár nem az egész világon, hanem csak Ukrajnában a második legnagyobb katonai erő.
 • Vatikáni rájder is részt vett az országúti kerékpáros világbajnokságon
  Bár Don Matteo mindenhová kerékpárral ment, az mégis igazi kuriózum, hogy az idei országúti kerékpárosok mezőnyversenyében a 40 esztendős Rien Schuurhuis a Vatikán színeiben állt rajthoz.
 • Karma-válsághelyzet ellen itt az 5 módszer, amitől fellélegezhetsz!
  Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz! Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A Világegyetem törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni a “karmánk érdekében”, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza.
 • Mel Gibson emelte Novák Katalin presztizsét, vagy fordítva? Ki vitte a fotóst?
  Ahogy Orbán Viktornak “leszervezték” a Schwarzenegger-randit, vagy a Chuck Norris találkát, úgy Novák Katalin sem maradt konzervatív/jobboldali/abortuszellenes filmsztár-fotó nélkül.
 • Magyar György: Semjén doktor törvénymódosítása semmit nem bíz a véletlenre
  Létrejöhet az elvileg független Integritás Hatóság, amelynek feladata például az uniós forrásokkal kapcsolatos visszaélések megelőzése, a jogsértések megakadályozása, leleplezése. Erre azonban van már néhány elvileg „független” szervezet, ilyen például az ügyészség. Mitől lesz jobb a helyzet, ha – az EU-s pénzek elherdálásának elkerülése érdekében – Semjén-javallatra létrejön egy újabb kormányzati hivatal?

About Author