Kósa Lajos megbukott, de nem engedték el a kezét, országos kampányfőnök lesz

A Kósa Lajos debreceni politikust bízták meg a jövő őszi önkormányzati választás Fidesz-kampányának vezetésével.

A Fidesz elnöksége,

Orbán Viktor elnök javaslatára egyhangúlag úgy határozott szerdán, hogy Kósa Lajost bízza meg a jövő év októberében esedékes önkormányzati választás Fidesz kampányának országos irányításával.

A döntéssel kapcsolatban az újdonsült propagandista a Haon.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy ez nagyon komoly felelősséggel jár majd, mert 3200 önkormányzat működik az országban.

Miután viszont ez politikailag összeférhetetlen a kormánytagsággal, nem leszek kormánytag”

– ismertette az eddig a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterként dolgozó politikus.

Hangsúlyozta, az önkormányzati választással kapcsolatos összes személyi kérdést neki kell előkészítenie, vagyis a szükséges egyeztetéseket követően ő tesz majd javaslatot a Fidesz megfelelő testületei számára például a polgármesterek, megyei testületi elnökök személyére.

Arra a kérdésre, hogy a mostani választás eredményéből kiindulva mire számíthat jövőre a Fidesz, Kósa Lajos úgy válaszolt, hogy nem lesz sima a választás, erősödni szeretnének, de legalább a legutóbbi szavazás alkalmával elért eredmény megismétlésében bízik.

Kiemelte, hogy országgyűlési képviselőként továbbra is minden erejével Debrecent fogja képviselni a parlamentben. – Sok nagyon fontos terv megvalósítása áll előttünk. Együtt szeretnék dolgozni a polgármesterrel, a város vezetésével ezek sikeres végrehajtásáért. Remélem, hogy kampányfőnökként is lesz lehetőségem segíteni, hogy Debrecen a jövőben is ugyanazt a fejlődési pályát fussa be, mint eddig – tette hozzá.

Forrás: haon.hu

Bayer lett Kósa bodyguardja?

Varga Zoltán: Hiába próbálják életre nyalni, reménytelen! KÓSA MEGBUKOTT!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük