Tállai nem sz@rol, herótja van a kekeckedő kommentelőktől

Jól kösse fel az a gatyót, aki ezentúl Tállai András közösségi oldalán akarja az igazságra figyelmeztetni a parlamenti államtitkár-miniszterhelyettest. 

Kitiltották, mert rámutatott….

Tállai facebook oldalának kezelője azt az ukázt kaphatta, hogy minden átadásáról szóló hírt posztoljon ki az államtitkár oldalára. Ebből pedig szinte minden napra jut egy. Ilyenkor nem győzik hangsúlyozni, hogy milyen tökös a magyar állam, mert hol milliókkal, hol milliárdokkal finanszírozza az éppen aktuálisan elkészült cuccot.

Azt elfelejtik részletezni, hogy a pénz java része uniós forrásból van, tehát ugyan kisemberek pénze a fedezet, de olyanoké, akik az Európai Unió más országaiban mondanak le a mi javunkra róluk.

A Széchenyi 2020 program uniós pénzt takar!

A posztokba általában azt írja, hogy „a beruházás hazai és Széchenyi 2020-as forrásból” valósult meg. A Széchenyi 2020-as forrás azonban EU-s pénzt jelent, a Széchenyi 2020 egy átfogó fejlesztési terv, ami az uniós pénzek elköltésére van.

A Momentum aktivistái egy ideje gyanakodtak,

hogy Tállai direkt nem akarja beleírni a posztjaiba az Európai Unió nevét, ezért arra biztatták szimpatizánsaikat, hogy kommentben jegyezzék köszönjék meg a pénzt az Európai Uniónak Tállai oldalán. Ez meg is történt, sokan beírták azt is, hogy a Széchenyi 2020-as forrás az EU-tól érkező pénz.

Nem sokkal később azonban az összes ilyen kommentet törölték Tállai oldaláról.

Az ügyben az RTL Híradó Tállait is szerette volna megszólaltatni, de a képviselő nem válaszolt a megkeresésekre.

Az RTL Híradónak küldött összesítés szerint egyébként Magyarország 2004-es csatlakozása óta összesen több mint 11 ezer milliárd, azaz 11 000 000 000 000 forint fejlesztési forrás érkezett az EU-tól Magyarországra.

Tállai András vasárnap sem nyugszik, átad……

Tállai elhallgatja, hogy uniós pénzből épült, amit átadott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük