BulvárCsillagjegyekKerítésen innen

5 módszer arra, hogy visszafordítsd a negatív karmát. Érintett vagy?

Ne legyen félreértés, én is látom a naptárban, hogy szeptember idusa felé baktatunk, de azoknak szeretnénk kedveskedni, akik előrébb szeretnének lát a nózijuknál.... Itt az októberi előrejelzés.
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A karma törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza. Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz!

1.Aki megsértett, annak bocsáss meg

Természetesen abszurdnak tűnik ez a dolog, de, ha valaki megsért, és te csak tovább szítod a tüzet, vagy bosszút forralsz, akkor csak a negatív energia árad belőled. Nézz tisztelettel és elfogadással az illetőre! Ez a legjobb módszer arra, hogy lelki terhek nélkül élhesd az életed. Így legalább nem kerít hatalmába a negatív energia, a gyűlölet.

2.Szeresd az embereket

A negatív karma visszafordítása úgy is lehetséges, ha annyi szeretet adsz mindenkinek, amennyi csak ki fér belőled. Vagyis a lehető legtöbbet! Annak is szeretet kell adnod, aki ezt nem viszonozza. A szeretet pozitív energiával tölti fel a világot. Gondolj csak bele, mennyivel másabb lenne a világ, ha mindenki szeretettel közeledne az embertársai felé.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (2)

  1. […] 5 módszer arra, hogy visszafordítsd a negatív karmát. É… […]

Szólj hozzá!