Connect with us

Kerítésen innen

Németh Szilárd: Bangóné a hivatásos patkányozó

nemeth-szilard
Megosztás

Németh Szilárd rémesen bepipult attól, hogy Bangóné Borbély Ildikó beleköpni szándékszik a Csepel-levesbe ötletével, amivel nem újraszámlálást, hanem a temérdek érvénytelen szavazat miatt új választást követel.

Újraszámlálást igen, új választást nem?

Látszik, hogy a neves birkózó és Fidesz-elittag a választás eredményén mélyen elgondolkodott és átértékelte a helyzetet, majd a megszokott stílusa mellett döntve püffögött közösségi oldalán:

„Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét. Most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására. Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása.

Mindenfélét összehazudozik,

alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint – aki a hatalomvágytól vezérelve – megőrült. Üldözési mániában szenved. A Tóth Ilona Egészségyügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!”

Háttér

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük