Connect with us

Bulvár

Kuriózum: 2022. januári horoszkóp, a várva várt! – Derítsd ki, Neked mit ígér!

Megosztás

Már javában a decemberben jár a 2021-es év, most mindenki a közelgő ünnepek előkészületeivel van elfoglalva. Ám ha marad egy szusszanásnyi időd és kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a csillagok 2022 első havában, akkor a januári horoszkópunkból megtudhatsz mindent, amit szeretnél!

Hétfő, de mégis, milyen? Horoszkópod elárulja és no para, nem ígérkezik rossznak!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Már javában a decemberben jár a 2021-es év, most mindenki a közelgő ünnepek előkészületeivel van elfoglalva. Ám ha marad egy szusszanásnyi időd és kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a csillagok 2022 első havában, akkor a januári horoszkópunkból megtudhatsz mindent, amit szeretnél!

Bak

Szerelem: a szerencse bolygója, Jupiter most rád veti összes kedvező fényét, emellett Vénusz sem fukarkodik a szerelmes és szexis pillanatok megteremtésével. Az új év első havában ezeket a pozitív lehetőségeket mindenképpen ki kell használnod, emellett átgondolnod vágyaidat. Tisztázd magadban, mi az, ami után szíved szerint a leginkább áhítozol, kedvesed meg fogja teremteni számodra. Ha még szingli vagy, csak bátorság: most nincs rossz döntés!

Minden felbukkanó partnerjelölt jó választás lehet!

Munka: Uránusz segítségének köszönhetően olyan fázisban vagy, mikor óriási előrelépéseket tehetsz hivatásoddal összefüggésben, sőt, pénzügyi szempontból is. Nagyszerű alkalmad nyílik arra, hogy valakinek a helyébe lépj, aki feladta álmait, és máshol keres boldogulást.

Most megalapozhatod jövődet – nem is akárhogyan!

Kos

Szerelem: az év első hava rengeteg izgalmas dolgot tartogat számodra. A szingliknek kiváló esélyeik vannak arra, hogy megtalálják a boldogságot egy tartós kapcsolat keretében, ott, ahol a legkevésbé várnák, talán a szomszéd vagy egy kolléga? A már működő partnerkapcsolatok terén is kellemes hónapnak ígérkezik a január.

Nagyon közel érzed magad a partneredhez és teljességgel kiélvezitek a közösen eltöltött időt!

Munka: a hónap közepétől fel kell venned a kesztyűt, és keményebb tempóba kezdened, ha a fontos eseményeken jól akarsz szerepelni! A legjobb, ha visszakapcsolsz egy fokozattal és csak a leglényegesebb feladatokra koncentrálsz,

így biztos, hogy mindenhonnan emelt fővel távozol!

Ikrek

Szerelem: Az érzelmekért felelős Mars és Vénusz meglepően sokat tudnak nyújtani számodra az új esztendő első havában.

Tele van szikrával a levegő, és nagyon jólesik a testi kontaktus is, legyen szó szexről vagy csak gyengéd simogatásokról.

A szingliknek nem érdemes visszavonulniuk magányuk fellegvárába, hanem inkább a szokásos útjaikat járva nyitva tartani a szemüket néhány kellemes flörtre!
Munka: semmi kedved belefeledkezni a megszokásba, hanem még mindig húz előre az akarat és a forró véred. Azért csak ne olyan hevesen! Hisz van épp elég dolgod, de te már most januárban nagyot akarsz alakítani, s még egy különleges dolgot letenni az asztalra.

Biztos fogod bírni a strapát?

Rák

Szerelem: egyedül otthon ülni… – ez nem a te ízlésednek való. Inkább elhúzol a barátokkal, vagy elmész szórakozni a partnereddel. Azonban szánj időt magadra is, s ne akard elvonni a figyelmedet a lényegi dolgokról! Itt az idő, hogy nagytakarítást rendezz érzelmeid terén! Mire vágysz valójában? Flörtre, szexre vagy kapcsolatra?

Akkor gondolkozz és viselkedj annak megfelelően!

Munka: nagy csapatjátékossá válsz, akinek mindig van egy briliáns ötlete, amit hajlandó is megosztani másokkal, ha úgy érzi, hogy azok megérdemlik a bizalmat.

Most ne legyen kenyered a magány, tízszeres sikert zsebelhetsz be másokkal összefogva!

<<<Esetleg még pár horoszkópot?>>>

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük